Marius Șumudică l-a ales deja pe George Țucudean ca înlocuitor al lui Alibec.

Narcis Răducan, fostul șef al lui Țucudean la Pandurii, crede că fotbalistul poate marca multe goluri dacă este foarte bine pregătit.

”Țucudean este unul dintre cei mai buni atacanți din Liga 1. Este încă tânăr, a jucat la un nivel foarte bun, plus că are un foarte mare avantaj față de colegii săi din Liga 1. Datorită familiei sale, el nu este atins deloc de criza financiară care a zguduit fotbalul românesc, provine dintr-o familie înstărită, care a știut să-i asigure o independență financiară.

Muncește mult și dacă este bine pregătit marchează cel puțin 10 goluri pe sezon. Dacă va ajunge la Astra, sau la altă echipă, va marca cu lejeritate. Poate confirma oriunde”, a spus Narcis Răducan, invitat al emisiunii ”Digi Sport Matinal”.

2.040.000 de euro a plătit Steaua în schimbul lui Alibec, care se va alătura formației pregătite de Reghe după 1 ianuarie.

Alibec: ”Nu e presiune pe mine, nu sunt eu cu presiunea”

”Am vorbit un pic cu Tamaș, m-a luat un pic acum, glumește cu mine. Nu mi-a făcut încă botezul, probabil când o să mă duc acolo, dacă o să-i las. Am văzut conferințele lor, mă bucur că vorbesc frumos de mine, sper să-și revină și ei până mă duc eu acolo. Nu este presiune pe mine, nu sunt eu cu presiunea. Eu mă duc acolo și o să-mi fac treaba cum știu mai bine. Voi respecta programul pe care o să ni-l facă antrenorul, voi vedea ce va fi acolo. Sunt mulțumit de randamentul pe care l-am avut anul acesta și sper să continui așa și următorii ani”, a declarat Denis Alibec, la Gala Fotbalului Românesc.

 

Americanii au calculat care va fi prima zi în care nu vor mai exista decese cauzate de COVID-19
GSP.RO

Americanii au calculat care va fi prima zi în care nu vor mai exista decese cauzate de COVID-19

Horoscop 10 aprilie 2020. Berbecii pot tulbura atmosfera din familie
HOROSCOP

Horoscop 10 aprilie 2020. Berbecii pot tulbura atmosfera din familie