Mergi direct la conținut »
Bătaie de joc la ASA, echipă aflată în insolvență! Țucudean, salariu de 10.000 de euro pe lună plus bonus de 1.500 de euro de victorie. Și încă 10.000 de euro, pentru 7 goluri!
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal

Bătaie de joc la ASA, echipă aflată în insolvență! Țucudean, salariu de 10.000 de euro pe lună plus bonus de 1.500 de euro de victorie. Și încă 10.000 de euro, pentru 7 goluri!

Echipele de fotbal din Liga 1 au ajuns în insolvență din vina managerilor. Lucrurile devin limpezi când dosarele ajung în instanță, iar de acolo pot fi analizate de orice microbist.

De Daniel Conțescu,

Situația de la ASA Tg. Mureș este tipică pentru ”priceperea” conducătorilor de la noi. La gruparea ardeleană s-au acordat, nesăbuit, salarii de 10.000 de euro (pe care doar vicampioana Steaua le mai oferă), plus prime de 1.500 de euro la victorie. La care se adaugă alte bonusuri sfidătoare.

În această situație s-a aflat atacantul George Țucudean, fost la Dinamo, Staeua, dar și pe la Standard Liege, iar în ultima perioadă – la Pandurii. Pe nicăieri n-a confirmat arădeanul, dar diverși conducători au aruncat banii pe el.

Întelegerea semnată de cele două părţi preciza că fotbalistul va primi la ASA 50.000 euro (valoare brută, 5 x 10.000 euro/lună) la care se mai pot adăuga următoarele sume:

  • 1.500 euro (net) – bonus de meci oficial în Liga I în caz de victorie

  • 500 euro (net) – în caz de meci egal în deplasare

  • 10.000 euro dacă marchează 7 goluri

  • 15.000 euro dacă echipa se califică în UEFA Europa League sau UEFA Champions League.

  • Totodată, sportivul urma să beneficieze, pe toată perioada contractuală, de suma de 300 euro net pe lună, reprezentând contravaloarea serviciilor de cazare şi masă.

Site-ul supervizor.ro spune pe larg povestea celor de la ASA Tg Mureș, unde manageri de teapa lui Daniel Stanciu au făcut prăpăd!

Close
Închide
  Close