De Viorel Tudorache,

Alin Firfirică si Alina Rotaru, calificați deja la Jocurile Olimpice 2020 de la Tokyo, nu vor să își piardă forma fizică în care se află, în timp ce Bianca Ghelber trage tare să își facă baremul olimpic.

Cele două atlete, Alina și Bianca, au ales metode inedite de pregătire. Aflată la Bacău, Bianca Ghelber a trasformat curtea socrilor în atelier de forță, în timp ce Alina, care este în cantonament în Germania, la Stuttgart, își face exercițiile fizice în magazinul antrenorului ei.

Vreau să ajung la Olimpiada de la Tokyo, ar fi a treia din cariera mea! Pentru asta mă pregătesc, pentru asta fac sacrificii. Am imporvizat în curtea socrilor mei o sală de forță și mă antrenez, o zi forță, o zi merg la stadion să fac aruncări”

Bianca Ghelber, triplă campioană mondială de juniori în proba de aruncare a ciocanului:
Bianca Ghelber se antrenează în Bacău FOTO: SportsNetGroup

Alina Rotaru, medaliată cu argint în proba de săritură în lungime la Jocurile Olimpice de Tineret din 2010, muncește din greu:

“Sunt vremuri grele prin care trecem, dar nu renunțăm la visul nostru! Ne antrenăm în orice situație! Ne-am adaptat, am ales să fac forță în magazinul antrenorului meu, iar săriturile și alergările și alte exerciții le facem în pădure sau pe trepte ”

Firfirică nu va mai avea unde să se antreneze

Alin Firfirică nu se mai poate antrena la Snagov FOTO: SportsNetGroup

În această săptămână, Alin Firfirică, campion mondial la aruncarea discului la Jocurile Militare, s-a antrenat la Complexul Olimpic de la Snagov, dar în zilele următoare baza se va închide.

Tolo: Cum s-au furat peste noapte recipientele de dezinfectant de mâini din Spitalul Colțea
Recomandări

Tolo: Cum s-au furat peste noapte recipientele de dezinfectant de mâini din Spitalul Colțea

 

”Am stat la Snagov în ultimele șapte zile, m-am antrenat normal, dar de săptămâna viitoare baza se va închide, vedem ce voi face. E o situație dificilă pentru toată lumea”, a precizat Alin Firfirică, conform SportsNetGroup.

Jocurile Olimpice 2020 de la Tokyo sunt programate în perioada 24 iulie – 9 august, dar se fac presiuni asupra Comitetului Intrenațional Olimpic (CIO) să fie amânate.

De altfel, CIO cere Comitetelor olimpice naţionale rapoarte privind impactul pandemiei asupra pregătirii sportivilor.

Citeşte şi:

“Uitaţi-vă la ”Colectiv” pe HBO! Ca să înţelegeţi că dacă nu era presa din România, acum ne dezinfectam cu apa chioară de la Hexi!”

Femeie de 75 de ani, decedată în izolare. Se investighează cauza decesului

O lună de epidemie în Italia. De la „pacientul unu” la o tragedie în masă: „10 zile de întârziere pot fi o eternitate”

Medicul Virgil Musta, din spitalul timișorean cu cei mai mulți pacienți vindecaţi, ne dă 13 sfaturi esențiale în lupta cu coronavirusul
GSP.RO

Medicul Virgil Musta, din spitalul timișorean cu cei mai mulți pacienți vindecaţi, ne dă 13 sfaturi esențiale în lupta cu coronavirusul

Horoscop 1 aprilie 2020. Leii își pun singuri bețe în roate
HOROSCOP

Horoscop 1 aprilie 2020. Leii își pun singuri bețe în roate