MENIU CAUTĂ

Bela Karolyi știe cine va câștiga titlul olimpic la gimnastică feminină: ”Nu are cine să ne învingă”

Distribuie

Bela Karolyi ( 72 de ani), fostul antrenor al Nadiei Comăneci, stabilit din anii 80, în Statele Unite ale Americii, a dat un verdict usturător pentru gimnastica feminină românească.

De mai bine de 35 de ani, Bela Karolyi se ocupă bunul mers al gimnasticii feminine americane. Și, din păcate, pentru gimnastica din România, în ultimii ani, a demonstrat că echipa Americii este greu de învins. În urmă cu doar câteva zile, Karolyi a vorbit în exclusivitate, pentru sportnews.ro, despre Olimpiada de anul viitor de la Rio.

”America are o echipă foarte bună. Nu cred că ne poate învinge nimeni. Fetele sunt foarte bine pregătite. Despre echipa României nu știu foarte multe amănunte. Am auzit că a revenit Cătălina Ponor. Nu știu care este valoarea ei acum. Eu o știu pe Cătălina ca o gimnastă puternică, valoroasă, de pe vremea când concura la Atena, la Jocurile Olimpice, în 2004. Anii au trecut… Nu este singurul caz de revenire, în gimnastica de mare performanță… Dacă ea va fi bine pregătită ar putea reprezenta un mare ajutor pentru echipa României”, a explicat Bela Karolyi, pentru sportnews.ro.

Citește mai multe despre Bela Karolyi, gimnastică, mediul rural, moașe, olimpiada, placentă, Romania și tradiții pe Libertatea.

Comentarii