Mergi direct la conținut »
Bernard Tapie a vorbit pentru prima oară despre cancerul la stomac care-l macină. ”Nu mi-e bine. E o boală oribilă”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Bernard Tapie a vorbit pentru prima oară despre cancerul la stomac care-l macină. ”Nu mi-e bine. E o boală oribilă”

Bernard Tapie a vorbit pentru prima oară despre cancerul la stomac care-l macină. ”Nu mi-e bine. E o boală oribilă”

Bernard Tapie a vorbit pentru prima oară despre cancerul la stomac care-l macină. ”Nu mi-e bine. E o boală oribilă”.

Bernard Tapie (74 de ani) a fost diagnosticat recent cu cancer stomacal. Suporterii lui Marseille și-au arătat suportul pentru conducătorul clubului din perioada cea mai bună, dar și cea mai controversată a clubului, începutul anilor 90, când OM a lyat și Liga Campionilor, dar a fost și retrogradată pentru blaturi.

Bernard Tapie a vorbit pentru prima oară despre cancerul la stomac care-l macină: „Chimioterapia este foarte dificilă”

Bernard Tapie a recunoscut, într-un interviu, că boala care-l macină „nu evoluează bine” și că „e o boală oribilă”. Tapie vrea să lupte pentru viața sa. „Mă trezesc dimineața cu gândul de a confrunta cancerul. Chimioterapia este foarte dificilă și ar putea duce la o operație la fel de dificilă. Mi-ar putea elimina stomacul și esofagul”, a spus Tapie.

În ciuda chinurilor, Tapie a văzut și a simțit susținerea fanilor de la Marseille. „E cea mai frumoasă cură după chimioterapie. Am avut momente de neuitat. Sprijinul lor îmi arată că nimic n-a fost în van”, a mai spus omul de afaceri.

Născut pe 26 ianuarie 1943, Bernard Tapie este un om de afaceri foarte bogat, dar care a încercat și actoria sau rolul de cântăreț. A fost și Ministrul al Afacerilor Interne al Franței, în Guvernul Piere Beregovoy, între 26 decembrie 1992 și 28 martie 1993, iar apoi a devenit și realizator de emisiuni TV.

Cea mai mare pedeapsă în dosarul colectiv nu au primit-o patronii, nici Piedone. Cine a luat 12 ani și 8 luni de închisoare
Recomandări

Cea mai mare pedeapsă în dosarul colectiv nu au primit-o patronii, nici Piedone. Cine a luat 12 ani și 8 luni de închisoare

El a devenit celebru în toată lumea după ce a preluat clubul Olympique Marseille, pe 12 aprilie 1986. A adus jucători precum Jean Pierre Papin, Abedi Pele, Chris Waddle, Enzo Francescoli, Marcel Desailly, Rudi Voeller și antrenori precum Franz Beckenbauer și Raymond Goethals.

În 1993, OM a atins „Everestul”, câștigând Liga Campionilor (1-0 cu Milan, gol Basile Boli), dar la scurt timp după aceea a fost retrogradată pentru blaturi – celebrul scandal „Valenciennes”.

În era Tapie, OM a câștigat patru titluri și 1 Cupă a Franței.

CITEȘTE ȘI: 

NASA a anunțat: Când va avea loc prima întâlnire cu extratereștrii

Close
Închide
  Close