Mergi direct la conținut »
Botez în familia Lucescu. Matei, fiul antrenorului, o creștinează azi pe micuța Zoe
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Botez în familia Lucescu. Matei, fiul antrenorului, o creștinează azi pe micuța Zoe

Botez în familia Lucescu. Matei, fiul antrenorului, o creștinează azi pe micuța Zoe

Răzvan Lucescu, antrenorul grecilor de la PAOK Salonic, campioana și câștigătoarea Cupei Greciei din acest sezon, are un nou motiv de bucurie. Matei, fiul lui, își creștinează azi, în București, fetița, pe micuța Zoe.

De Mihai Toma,

Evenimentul are loc la Biserica Sf. Visarion, din Capitală, de la ora 17.00.

La 49 de ani, antrenorul român este bunic de două ori după ce ambii copii ai săi i-au oferit nepoți.

Fiul lui Răzvan, Matei Lucescu și soția lui, Ioana, cu care s-a căsătorit în 2016, au o fetiță, Zoe năcută în urmă cu cinci luni.

Antrenorul lui PAOK mai are o fată, Marilu. Aceasta este căsătorită cu un peruvian și împreună au un băiat de un an și jumătate, Lucio.

Matei Lucescu a făcut studiile în Olanda, are o diplomă în management, și a luat viața în piept pe cont propriu încercând să-și facă un nume departe de lumea fotbalului care i-a făcut celebri pe tatăl și bunicul lui.

Tânărul vrea să deschidă o fabrică de bere și să reînvie brandul de bere Grivița, cunoscut din Epoca de Aur și începutul anilor ‘90. Brandul se laudă că a produs bere începând cu 1869 și era la mare căutare în epoca comunistă.

Citiți și Primul interviu cu Răzvan Lucescu după ce echipa sa a devenit noua campioană a Greciei. “În dimineața de după victorie, un copil de-o șchioapă mi-a cântat pe stradă imnul clubului”

Close
Închide
  Close