Mergi direct la conținut »
Campion la transferuri ”din gură”. Cinci nume grele cu care s-a lăudat Gigi Becali azi: ”Până vor căuta Meme și Reghe, trece baba cu colaci!”. Câți vor veni la Steaua?
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Campion la transferuri ”din gură”. Cinci nume grele cu care s-a lăudat Gigi Becali azi: ”Până vor căuta Meme și Reghe, trece baba cu colaci!”. Câți vor veni la Steaua?

Campion la transferuri ”din gură”. Cinci nume grele cu care s-a lăudat Gigi Becali azi: ”Până vor căuta Meme și Reghe, trece baba cu colaci!”. Câți vor veni la Steaua?

Gigi Becali a uitat că-n urmă cu doar două zile promitea transferuri, dar numai dacă Steaua se califică din dubla cu Sparta Praga. Dintr-o dată, creditorul vicecampioanei a anunțat o avalanșă de transferuri. Ultima oară când a procedat așa, cu „lotul Urziceni”, a luat o țeapă de zile mari.

De Octavian Cojocaru,

Gigi Becali e de nestăvilit când se apucă să se laude la televizor cu „transferurile” pe care le va face. Dintr-o suflare, Gigi Becali a pomenit cinci nume: De Amorim, Teixeira și Boldrin, de la Astra, R. Marin și Fl. Tănase, de la Viitorul.

Până acum, Steaua a cumpărat doar cinci jucători, toți de la echipe fără pretenții sau de la formații retrogradate! 

”Eu am dat deja pe Tănase 1,5 milioane de euro, Gică a zis că nu joacă la noi. Or el, când zice, așa face. Dar acum să vedem, dacă, de exemplu, dacă o să ne calificăm noi și, nu se califică Viitorul – probabil, nu vreau să zic, să dea Dumnezeu să se califice, dar e greu, că ăia au jucat în Liga Campionilor -, după aceste duble, o să-i mai fac încă o ofertă lui Gică pe care, cred eu, nu mai poate să mi-o refuze. Pentru amândoi fac. Eu am nevoie de atacanți. Nu de vârf, de atacanți. De ăia patru jucători… Nu dă Gică acuma nimic. El are speranțe că-i poate scoate pe Gent”, a declarat Becali la Digi Sport.

”Eu vreau să îi transfer pe De Amorim, Teixeira și pe Boldrin. Vreau oameni de atac la Steaua. Vreau să îi transfer pe cei 3 mijlocași care joacă în spatele vârfului. Dacă Astra nu se califică, cred că o îi vândă pe cei trei. Eu îi vreau pe acești jucători. Reghe și MM au fost împuterniciți să găsească un fundaș central și acum le-am zis să găsească și 2-3 atacanți. Dacă ei nu găsesc între timp, îi aduc eu pe cei trei de la Astra.

Până caută MM și Reghe un atacant, trece baba cu colaci. Eu m-am uitat ieri la meci (n.r. Astra – FC Copenhaga 1-1) și i-am găsit pe cei trei jucători”, a spus Becali la televiziunea sportro.

Close
Închide
  Close