Mergi direct la conținut »
Câte domnișoare de onoare a avut Valentina Pelinel și ce au făcut acestea imediat după nuntă | FOTO Galerie foto
4imagini
Sport Libertatea > Sport > Câte domnișoare de onoare a avut Valentina Pelinel și ce au făcut acestea imediat după nuntă | FOTO

Câte domnișoare de onoare a avut Valentina Pelinel și ce au făcut acestea imediat după nuntă | FOTO

La nunta cu Cristi Borcea, de la Budapesta, Valentina Pelinel a avut opt domnișoare de onoare, care mai de care mai frumoasă.

De Dana Aramă,

În cea mai importantă zi din viața sa, fostul model internațional Valentina Pelinel a avut alături de ea bune prietene, opt dintre acestea fiindu-i și domnișoare de onoare la nunta cu omul de afaceri Cristi Borcea, care a avut loc weekendul trecut la Budapesta. Printre acestea s-au aflat Elena Ciftici, cea care s-a ocupat de machiajul vedetei, și Nasrin Ameri, prezentatoare la un post de televiziune.

Toate domnișoarele de onoare ale Valentinei Pelinel au fost spectaculoase, frumoase și supersexy în ținute de culoare roșie, culoarea preferată a miresei Valentina Pelinel.

Blonda a radiat alături de domnișoarele sale de onoare, care au înconjurat-o cu toată dragostea și care, pe durata evenimentului, au fost mai tot timpul în preajma ei.

După nuntă însă, unele dintre domnișoarele de onoare ale Valentinei Pelinel au uitat rapid de oboseală și au vrut să profite din plin de călătoria la Budapesta. Au ieșit la plimbare prin capitala Ungariei, au vizitat diverse locuri, dar au dat o raită și printr-o zonă comercială, la shopping.

În data de 12 septembrie, Valentina Pelinel s-a căsătorit cu omul de afaceri Cristi Borcea. Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreună un copil, Milan, care a venit pe lume în anul 2016. Cei doi urmează să devină din nou părinți, vedeta fiind însărcinată cu gemeni.

Nunta Valentinei Pelinel cu Cristi Borcea a avut loc în Ungaria duminică, 30 septembrie. Nașii mirilor sunt Marius Vizer, președintele Federației Internaționale de Judo, și soția acestuia, Irina Nicolae, fostă componentă a trupei de fete ASIA. Petrecerea a avut  loc la unul dintre cele mai luxoase restaurante din Budapesta, Gundel.


Citește și: EXCLUSIV/Aroganțe și extravaganțe la Budapesta! Trabucuri din rezerva lui Fidel Castro la nunta de 100.000 de euro a lui Borcea


 

Close
Închide
  Close