Mergi direct la conținut »
CORESPONDENȚĂ DE LA BUDAPESTA/ Nașii lui Cristi Borcea și ai Valentinei Pelinel au strălucit la nuntă. Ce rochie elegantă a purtat Irina Nicolae
Ştiri Libertatea > Ştiri

CORESPONDENȚĂ DE LA BUDAPESTA/ Nașii lui Cristi Borcea și ai Valentinei Pelinel au strălucit la nuntă. Ce rochie elegantă a purtat Irina Nicolae

Cristi Borcea și Valentina Pelinel au arătat impecabil la nunta lor de la Budapesta, însă nici nașii nu s-au lăsat mai prejos. 

De Dana Aramă,

Nunta Valentinei Pelinel cu Cristi Borcea are loc în Ungaria, duminică, 30 septembrie. Nașii mirilor sunt Marius Vizer, președintele Federației Internaționale de Judo, și soția acestuia, Irina Nicolae, fostă componentă a trupei de fete ASIA.

Cununia religioasă a lui Cristi Borcea și a Valentinei Pelinel a avut loc la Mănăstirea „Sfântul Ioan Botezătorul”, din Budapesta, unde cei doi au fost uniți în fața lui Dumnezeu de preotul David. La slujbă, Milan, fiul Valentinei Pelinel și al lui Cristi Borcea a stat nedezlipt lângă părinții lui.

Dacă mirii au arătat ireproșabil, nici nașii celor doi, Marius Vizer și soția sa, Irina Nicolae, nu au fost mai prejos. Au strălucit alături de finii lor. Marius Vizer a fost foarte sobru și elegant, îmbrăcat la costum, în timp ce partenera sa de viață, Irina Nicolae, a ales pentru nuntă o ținută de culoare neagră.

Nașa Irina Nicolae a arătat de milioane într-o rochie mulată, care i-a scos în evidență corpul.

În biserică, nașii și finii au făcut câteva fotografii. Un detaliu demn de remarcat este că atât proaspăt-căsătoriții, cât și nașii s-au ținut strâns de mână, așa cum le stă bine cuplurilor de îndrăgostiți.

Petrecerea de nuntă a Valentinei Pelinel și a lui Cristi Borcea are  loc la unul dintre cele mai luxoase restaurante din Budapăesta, Gundel. În data de 12 septembrie, Valentina Pelinel s-a căsătorit cu omul de afaceri Cristi Borcea. Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreună un copil, Milan, care a venit pe lume în anul 2016. Cei doi urmează să devină din nou părinți, vedeta fiind însărcinată cu gemeni.


Citește și: VIDEO/ România umană: 3.000 de femei și bărbați vor să fie voluntari la Spitalul de Copii ”Marie Curie”! „În cadrul proiectului de voluntariat se intră mai greu ca la o companie multinațională”


 

Close
Închide
  Close