Mergi direct la conținut »
Ce fată frumoasă are Leonard Doroftei. Vanessa a scăpat de examenul de capacitate
Sport Libertatea > Sport

Ce fată frumoasă are Leonard Doroftei. Vanessa a scăpat de examenul de capacitate

Binecunoscutul sportiv Leonard Doroftei are de ce să fie mândru. Are o fiică extraordinar de frumoasă, care recent a susținut examenul de capacitate.

De Dana Aramă,

Marele campion la box Leonard Doroftei a fost prezent, împreună cu familia sa, la emisiunea Vorbește lumea, de la Pro TV.

Sportivul are o familie unită, iar fiica sa, Vanessa, este o adolescentă extraordinar de frumoasă.

Vanessa, fiica lui Leonard Doroftei, a susținut luna aceasta examenul de capacitate.

„Am zis că ce o fi o fi. Am zis că oricum sunt deșteaptă. Am învățat pe ultima sută de metri, sincer. Merg la un liceu din oraș, cel mai bun. Rămân în oraș, la Ploiești, din păcate. Aș fi vrut în București, la Caragiale. O să mă mut din trimestrul doi…

Nu m-am gândit ce o să fac pe viitor… Am tot ce vreau, nu-mi doresc ceva special. Poate doar să mă mut la București, să-mi cumpere un apartament”, a declarat Vanessa.

„Nu o lăsăm pe Vanessa singură în București, este încă mică… pe copiii mei i-am lăsat să aleagă ce vor să facă. Le-am oferit dragoste copiilor mei. Noi nu am pus presiune pe copii liberi cu școala”, a afirmat Leonard Doroftei.

Leonard Doroftei este căsătorit cu Monica. Cuplul are trei copii, doi băieți și o fată.


Citește și: VIDEO/George Bețianu, boxer, taximetrist, afacerist. E milionar și vrea să-i ajute pe românii de-acasă. ”Încerc să fac poduri”


 

Close
Închide
  Close