Mergi direct la conținut »
Portarul Claudio Bravo ratează meciul cu Camerun, debutul naționalei statului Chile la Cupa Confederațiilor 2017
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Portarul Claudio Bravo ratează meciul cu Camerun, debutul naționalei statului Chile la Cupa Confederațiilor 2017

Portarul Claudio Bravo ratează meciul cu Camerun, debutul naționalei statului Chile la Cupa Confederațiilor 2017

Selecționata de fotbal a statului Chile nu va conta pe portarul și căpitanul său, Claudio Bravo, la meciul său de debut la Cupa Confederațiilor 2017, împotriva naționalei Camerunului, informează agenția EFE.

Federația chiliană de fotbal (ANFP) a anunțat joi că decizia a fost luată în urma examenelor medicale la goalkeeperul a fost supus la Moscova.

Bravo s-a prezentat accidentat la convocarea pentru Cupa Confederațiilor, absentând de la meciurile de pregătire cu Rusia (1-1 la Moscova) și România (2-3 la Cluj-Napoca).

În ambele ocazii, locul său între buturile reprezentativei chiliene a fost ocupat de Johnny Herrera, portarul echipei Universidad de Chile, care va fi titular și la meciul cu echipa „Leilor Neîmblânziți” din Camerun, programat duminică.

ANFP a mai precizat că leziunea musculară suferită de Bravo „a avut o evoluție favorabilă”, iar în următoarele zile se va putea stabili cu exactitate când acesta își va putea relua antrenamentele normale alături de colegii săi.

Claudio Bravo nu a mai evoluat de la finele lunii aprilie, după ce s-a accidentat în meciul pe care echipa sa, Manchester City, l-a terminat la egalitate, 0-0, cu rivala Manchester United, în campionatul Angliei.

După meciul împotriva Camerunului, naționala chiliană va mai întâlni, în cadrul Grupei B a Cupei Confederațiilor, campioana mondială Germania, pe 22 iunie, iar apoi selecționata Australiei, trei zile mai târziu.

Close
Închide
  Close