Mergi direct la conținut »
CHINUL lui Rusescu: "A fost aproape să-şi PIARDĂ ochiul. Are vedere dublă!"
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > CHINUL lui Rusescu: "A fost aproape să-şi PIARDĂ ochiul. Are vedere dublă!"

CHINUL lui Rusescu: „A fost aproape să-şi PIARDĂ ochiul. Are vedere dublă!”

Raul Rusescu a fost aproape de o dramă inimaginabilă după atacul brutal al lui Gabi Mureşan. Atacantul stelist era să-şi piardă ochiul drept, iar acum necesită o intervenţie chirurgicală. Perioada de inactivitate va fi în jur de o lună. Steaua a anunţat azi, pe pagina de Facebook a clubului, că jucătorul împrumutat de la Sevilla va fi operat pe 4 noiembrie.

Şi Valentin Cojocaru a suferit o accidentare gravă, o fractură de piramidă nazală, dar nu va necesita o intervenţie chirugicală, ci va putea apăra cu o mască de protecţie.

Iată comunicatul Stelei:

FC Steaua Bucuresti anunta ca atacantul Raul Rusescu va fi supus unei interventii chirurgicale, ca urmare a accidentarii de la Targu-Mures, cand a fost atacat brutal de catre jucatorul lui ASA, Gabriel Muresan.

Fotbalistul va fi operat in cursul zilei de marti, 4 noiembrie, in cadrul Clinicii de Chirurgie Orala si Maxilo-Faciala a Spitalului Universitar de Urgenta Militar Central „Dr. Carol Davila”, de catre doamna Dr. Liliana Moraru, seful Sectiei.

Aceasta decizie a fost luata in urma repetatelor consulturi de specialitate, care au stabilit necesitatea imperioasa a efectuarii operatiei, deoarece jucatorul, care a fost foarte aproape de a-si pierde ochiul in urma loviturii lui Muresan, continua sa prezinte diplopie (vedere dubla). Interventia chirurgicala va consta in eliberarea tesutului adipos infra-orbitar herniat din focarul de fractura si osteosinteza cu placa cu suruburi. Perioada estimata de recuperare post-operatorie este de o luna de zile.

Fetele de la Total Dance Show, pe scenă la Românii au Talent. Coregraful este judecat pentru abuz sexual. Reacția lui Florin Călinescu
Recomandări

Fetele de la Total Dance Show, pe scenă la Românii au Talent. Coregraful este judecat pentru abuz sexual. Reacția lui Florin Călinescu

 

In alta ordine de idei, portarul Valentin Cojocaru a suferit o fractura de piramida nazala in partida cu CSMS Iasi, iar in urma consultului medical si a efectuarii unei radiografii s-a decis confectionarea unei masti de protectie. Jucatorul nu va necesita interventie chirurgicala, asa cum s-a speculat in mass-media, acesta urmand sa efectueze, in curand, antrenamente alaturi de colegii sai.

CLUBUL NOSTRU ESTE ALATURI DE CEI DOI JUCATORI, LE UREAZA INSANATOSIRE GRABNICA SI II ASTEAPTA CAT MAI REPEDE ALATURI DE COLEGI!

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close