Mergi direct la conținut »
Cosmin Contra îl vrea pe Gicu Grozav la Dinamo. Internaționalul e liber de contract și a mai jucat la ”câini”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Cosmin Contra îl vrea pe Gicu Grozav la Dinamo. Internaționalul e liber de contract și a mai jucat la ”câini”

Cosmin Contra îl vrea pe Gicu Grozav la Dinamo. Internaționalul e liber de contract și a mai jucat la ”câini”

Cosmin Contra îl vrea pe Gicu Grozav la Dinamo. Internaționalul e liber de contract și a mai jucat la ”câini”. Dinamo i-a adus în această vară pe Salomao, Katsiakis, Albin, dar mai pregătește o lovitură: pe internaționalul român Gicu Gorzav.

Jucătorul alba-iulian este liber de contract după ce și-a terminat angajamentul cu Akhmat Groznîi, echipa unde mai mult a stat decât a jucat în cei patru ani de contract. În returul campionatului 2014 – 2015, rușii l-au împrumutat chiar la Dinamo, unde a marcat 4 goluri.

Cosmin Contra îl vrea pe Gicu Grozav la Dinamo. Se știu de la Petrolul

Cosmin Contra și Gicu Grozav au mai lucrat împreună și au făcut-o foarte bine, la Petrolul Ploiești. Singurul impediment în calea tranzacției dorite de antrenorul lui Dinamo este dorința jucătorului de a mai aștepta o eventuală ofertă din străinătate, mai ales că este liber de contract.

Între timp, ca să nu se „plictisească”, Gicu Grozav a decis să devină investitor la echipa Unirea Alba Iulia, din Liga 3, echipa la care a crescut și care are planuri mari de revenire în eșaloanele superioare.

CITEȘTE ȘI: 

EXCLUSIV/ Călin Geambașu s-a despărțit și de mama fiului său. „Încredere nu mai am după cele întâmplate”

Close
Închide
  Close