De Ciprian Iana,

În afara meciului cu Ungaria, unde au revenit fantastic, câștigând în ultima secundă, dintr-o lovitură de la 7 metri, prestația handbalistelor pregătite de Tomas Ryde și de secundul Costică Buceschi a fost slabă.

Astfel, România a pierdut la scor întâlnirile cu Spania, Rusia, Suedia și cu modesta națională a țării gazdă a turneului, Japonia.

Delegația României a revenit, vineri, în țară, iar cel care a făcut un ”rezumat” al dezastrului din Japonia a fost secundul Costică Buceschi.

„Nu ştiu dacă e corect locul 12, dar prin prisma a ceea ce s-a întâmplat înainte de a pleca în Japonia, cred că acolo e normal să fim. Atât am putut la ora actuală cu jucătoarele cu care am plecat în Japonia!”, a declarat Costică Buceschi pentru Telekom Sport.

Tehnicianul a adăugat: ”Nu ştiu dacă este un impas. În primul rând trebuie să aşteptăm să vedem ce se întâmplă cu cazul Corona, după care trebuie să ne facem un calcul pentru cel mai important moment al naţionalei, cel din martie, calificările pentru Jocurile Olimpice.

Despre situația selecționerul Tomas Ryde, Costică Buceshi a precizat: ”Din câte ştiu eu, staff-ul tehnic rămâne acelaşi până după calificările pentru Jocurile Olimpice”.

FOTO: Federația Română de Handbal – Facebook

Citeşte şi:

Adversarele României din turneul preolimpic de handbal feminin. Hong Kong, noul adversar al tricolorelor. China s-a retras din cauza coronavirusului

Ronaldinho nu crede că Messi este cel mai bun fotbalist din istorie: ”Când există Maradona, Pele sau Ronaldo…”

Simone Inzaghi, antrenor Lazio, despre CFR Cluj – Celtic: ”În România nu s-a jucat fotbal”

Larisa Iordache, trimisă în stradă: „M-au pus să îmbrac uniforma Poliției din lipsă de personal”
GSP.RO

Larisa Iordache, trimisă în stradă: „M-au pus să îmbrac uniforma Poliției din lipsă de personal”

Horoscop 9 aprilie 2020. Capricornii trebuie să fie atenți la cei dragi
HOROSCOP

Horoscop 9 aprilie 2020. Capricornii trebuie să fie atenți la cei dragi