Mergi direct la conținut »
Cristiano Ronaldo este furios! "Prezumţia de nevinovăţie nu a fost respectată!"
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Cristiano Ronaldo este furios! "Prezumţia de nevinovăţie nu a fost respectată!"

Cristiano Ronaldo este furios! „Prezumţia de nevinovăţie nu a fost respectată!”

Cristiano Ronaldo este furios! "Prezumţia de nevinovăţie nu a fost respectată!", a declarat preşedintele clubului Real Madrid, Florentino Perez.

De Ciprian Iana,

Preşedintele clubului Real Madrid, Florentino Perez, a declarat, luni seara, că este dezamăgit de modul în care Cristiano Ronaldo a fost tratat de către presă, după acuzaţiile de fraudă fiscală, şi a precizat că, la rândul său, atacantul portughez este foarte furios.

„M-a afectat modul în care presa l-a tratat pe Cristiano, prezumţia de nevinovăţie nu a fost respectată. Cred că fiecare trebuie să îşi îndeplinească obligaţiile financiare şi ştiu că Ronaldo se comportă corect, întotdeauna. Cristiano are aceeaşi scructură corporativă pe care a avut-o în Anglia, unde a petrecut mulţi ani fără probleme. Sunt sigur că se conformează taxelor pe care le are, trebuie să fie o confuzie care va fi clarificată”, a declarat Florentino Perez.

Şeful de la Real a continuat: „E totul foarte ciudat. Cristiano Ronaldo e un băiat bun. Trebuie să vorbesc cu Cristiano pentru a afla ce se întâmplă. Îl voi apăra întotdeauna pe Cristiano ca persoană şi ca fotbalist. E un om foarte bun”.

Perez a conchis la Radio Onda Cero: „Cu siguranţă, Cristiano nu vrea ca noi să îi plătim amenda. El nu este aşa. Cristiano nu este preocupat de cine îi va plăti amenda. Singurul lucru pe care îl cunosc e că el e foarte furios pe atitudinea presei faţă de el”.

Gorjeanul infectat de coronavirus contrazice autoritățile: „Toată lumea spune numai prostii„
Recomandări

Gorjeanul infectat de coronavirus contrazice autoritățile: „Toată lumea spune numai prostii„

 

După ce procurorii spanioli l-au acuzat de fraudă fiscală, presa internaţională a speculat că atacantul portughez Cristiano Ronaldo ar putea să schimbe echipa în această vară. Florentino Perez insistă, însă, că Ronaldo se simte bine la Madrid. Perez a menţionat că formaţia de pe Santiago Bernabeu nu a primit vreo ofertă pentru Cristiano Ronaldo, al cărui contract are o clauză de reziliere de un miliard de lire sterline.

„Mi-a spus întotdeauna că se simte în largul său la Madrid. Clauza pentru Cristiano este de un miliard de lire sterline. Nu am primit o ofertă pentru Cristiano… Şeicul de la PSG este unul dintre prietenii mei şi nu m-a sunat. Nu am vorbit”, a adăugat Perez.

Perez a dezvăluit că nu va lua legătura cu internaţionalul portughez până la finalul Cupei Confederaţiilor. „Ronaldo e la un turneu major alături de ţara sa, iar până la finalul competiţiei, nu pot să discut cu el. Tot ce pot să spun e că Ronaldo are contract cu Real Madrid. Nu am vorbit cu el, doar am citit ceea ce s-a scris în ziare. Am vorbit ultima oară cu Ronaldo după meciul de la Cardiff. Am discutat despre sezonul următor”, a conchis conducătorul grupării din capitala Spaniei.

Ce a pățit o femeie după ce s-a vindecat de coronavirus. Primul caz din lume!
Recomandări

Ce a pățit o femeie după ce s-a vindecat de coronavirus. Primul caz din lume!

 

Procurorii susţin că fotbalistul portughez a profitat de o structură corporativă creată în anul 2010 pentru a ascunde de fiscul spaniol veniturile generate în Spania din drepturile de imagine, între 2011 şi 2014. Procuratura spaniolă îl acuză pe Ronaldo că a fraudat fiscul cu 14,7 milioane de euro.

În vârstă de 32 de ani, Cristiano Ronaldo este cotat la 100 de milioane de euro pe site-ul de specialitate transfermarkt.de. În stagiunea recent încheiată, Ronaldo a jucat în 46 de meciuri pentru Real Madrid, în toate competiţiile, şi a reuşit să marcheze 42 de goluri. În total, a dat 406 goluri şi 125 de pase decisive, în 394 de meciuri în care a evoluat la actuala campioană Europei şi a Spaniei.

Copil de 5 ani, găsit lângă bunicul mort de coronavirus. Cutremurător ce le-a spus polițiștilor: „Bunicul mi-a zis să nu plec, că e...„
Recomandări

Copil de 5 ani, găsit lângă bunicul mort de coronavirus. Cutremurător ce le-a spus polițiștilor: „Bunicul mi-a zis să nu plec, că e...„

 

Cristiano Ronaldo evoluează pentru Real Madrid din 2009, an în care a fost transferat de la Manchester United, în schimbul sumei de 94 de milioane de euro. Contractul dintre portughez şi clubul de pe Santiago Bernabeu este valabil până în vara anului 2021.

Cristiano Ronaldo, chemat în instanţă pe 31 iulie pentru a răspunde la întrebările procurorilor, notează Mediafax.

Judecătorii spanioli îl cheamă pe fotbalistul Cristiano Ronaldo, acuzat de fraudă fiscală, în faţa instanţei pentru a răspunde la întrebări cu privire la cazul în care este implicat, scrie Associated Press.

Portughezul, câştigător a patru Baloane de Aur, se va prezenta în faţa magistraţilor tribunalului Pozuelo de Alarcon, pe 31 iulie. Procurorii susţin că fotbalistul portughez a profitat de o structură corporativă creată în anul 2010 pentru a ascunde de fiscul spaniol veniturile generate în Spania din drepturile de imagine, între 2011 şi 2014. Procuratura spaniolă îl acuză pe Ronaldo că a fraudat fiscul cu 14,7 milioane de euro.

Cristiano Ronaldo este furios! Fotbalistul a negat toate acuzaţiile

Cristiano Ronaldo şi agentul său, Jorge Mendes, au negat toate acuzaţiile. Clubul Real Madrid a emis, imediat după acuzaţiile făcute de procurori, un comunicat în care îşi exprimă sprijinul şi încrederea faţă de fotbalist.

Acuzaţiile şi atitudinea presei din Spania l-au determinat pe Ronaldo să-şi dorească să plece de pe „Santiago Bernabeu”, unde a sosit în 2009, an în care a fost transferat de la Manchester United, în schimbul sumei de 94 de milioane de euro. Contractul dintre portughez şi clubul madrilen este valabil până în vara anului 2021.

CITEŞTE ŞI: Cristiano Ronaldo rămâne la Real Madrid cu o singură condiție. În finalul carieriei, Gică Popescu a pus și el condiții ca să joace la națională

Close
Închide
  Close