Mergi direct la conținut »
CSM București a anunțat cine va plăti operația și salariul Cristinei Neagu, cât va lipsi de pe teren
Alte sporturi Libertatea > Sport > Alte sporturi

CSM București a anunțat cine va plăti operația și salariul Cristinei Neagu, cât va lipsi de pe teren

Cristina Neagu se va opera la genunchiul drept după Revelion. Cea mai bună handbalistă a lumii în 2010, 2015 și 2016 a devenit indisponibilă pentru cel puțin șase luni, după ce suferit o ruptură a ligamentului încrucișat anterior în timpul partidei România - Ungaria la Euro 2018 din Franța.

De Viorel Tudorache,

Andrei Luca, președintele secției de handbal CSM București, a precizat pentru Libertatea: „Operația și recuperarea Cristinei vor fi făcute pe banii Federației Române de Handbal, deoarece accidentarea s-a produs la națională, iar jucătoarele au asigurări medicale. CSM București va solicita Federației Europene de Handbal plata integrală a salariului Cristinei pentru perioada de indisponibilitate. Contractul Cristinei Neagu cu CSM expiră în vara anului 2019, iar noi suntem interesați de prelungire”.

Potrivit directorului general al clubului Primăriei Capitalei, Gabriela Szabo, Cristina Neagu are un salariu lunar de 17.366 de euro.

Cristina Neagu pune accidentarea suferită la Euro 2018 pe seama oboselii: ”Corpul mi-a cedat”.


Citește și: Secureanu vrea să o ducă pe „Vrăbi” în Italia, de Sărbători. Instanța e de acord, DNA se opune. Prima ieșire din țară, după ce a fost acuzat că a delapidat Spitalul Malaxa cu 2 milioane de lei

Close
Închide
  Close