Mergi direct la conținut »
D-ASTA N-A JUCAT CU CFR? ^Mutu, prins la un chef cu fete, alcool și țigări, multe țigări!
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > D-ASTA N-A JUCAT CU CFR? ^Mutu, prins la un chef cu fete, alcool și țigări, multe țigări!

D-ASTA N-A JUCAT CU CFR? ^Mutu, prins la un chef cu fete, alcool și țigări, multe țigări!

Atacantul Adrian Mutu (35 de ani), de la Petrolul Ploiești, nu a prins nici măcar banca de rezerve în meciul pe care echipa sa l-a pierdut în fața celor de la CFR Cluj (1-2). Conform antrenorului Răzvan Lucescu, ”Briliantul” ar fi accidentat, însă alte surse vorbesc despre plecarea atacantului în Italia, dar și despre faptul că, în ultima perioadă, ar fi avut probleme cu... nopțile prea... lungi.

”Lui Adrian i-a recidivat o accidentare mai veche și, de aceea, nu a fost inclus în lotul pentru meciul cu CFR Cluj”, a încercat o explicație antrenorul Răzvan Lucescu. În scădere de formă, Mutu a jucat modest în ultimele partide ale ”lupilor”.

Numai că ar fi și alte motive pentru trecerea pe bară a fotbalistului. ”Brili” nu ar fi fost inclus în lot pentru partida cu ardeleni din cauza nopților pierdute! Mutu a fost surprins de paparazzi la o petrecere cu fete, țigări și alcool, la un local din București, chiar înaintea partidei cu CFR Cluj!
Episodul vine la puțin timp după altul: și la Zagreb, înaintea partidei retur din play-off Ligii Europa, 1-2 cu Dinamo, Adi ar fi ajuns mai târziu în camera de hotel, după ce, cu dispensă de la șefi, s-ar fi întâlnit cu un amic din Croația!

Pe de altă parte., există unele informații potrivit cărora Mutu va părăsi Petrolul, urmând să onoreze oferta Fiorentinei!

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close