Dinamo a avut trei elimați în partida cu CFR Cluj, Patrice Feussi, Steliano Filip și Cosmin Matei, antrenorul Mircea Rednic fiind și el trimis în tribună. 

Comisia de Disciplină a decis ca Feussi să ispășească o suspendare de o etapă si sa plateasca o amenda de 740 de lei, așa cum prevede regulamentul pentru eliminările survenite după două galbene, iar Steliano Filip a fost sanctionat cu două jocuri suspendare și penalitate sportivă de 4500 de lei. Asta, după ce, in primă fază, fusese suspendat doar o etapă.

Comisia a revenit asupra deciziei, după ce membrii ei au analizat mai bine raportul de arbitraj și au dublat sancțiunea pentru comportament nesportiv la adresa centralului Radu Petrescu.

Iata cum a judecat CD, eliminarea lui Steliano Filip

In baza art. 63.1.g + 63.2.1 din RD se sanctioneaza cu suspendare pentru 1 (un) joc si o penalitate de 740 lei;
– In baza art. 65.a din RD se sanctioneaza jucatorul cu suspendare pentru 2 (doua) jocuri si penalitate sportiva de 4500 lei;
– In baza art. 45.1 din RD i se aplica sanctiunea cea mai grava, respectiv 2 (doua) jocuri suspendare si penalitate sportiva de 4500 de lei.

Cazurile lui Matei și Rednic vor fi judecate vineri. 

Mircea Rednic a fost trimis în tribună de arbitrul Radu Petrescu, după ce i-a cerut socoteală centralului, la pauză, pentru anumite decizii luate în prima repriză.

Cosmin Matei a primit cartonaș roșu direct pentru comportament nesportiv. Mijlocașul dinamovist l-a injurat și l-a scuipat pe Andrei Păun, de la CFR Cluj.

Clubul Concordia Chiajna a fost amendat cu o mie de lei după partida cu Botoșani, iar ACS Poli Timișoara cu 5.000 de lei după meciul cu Steaua. 

FC Voluntari – FC Astra Giurgiu (“Cupa Ligii”) – incidente – In baza art. 52.1.b, cu aplicarea art. 8 si 14, precum si 14 bis din RD se sanctioneaza dl. Leasa Dan cu “Avertisment”;

FC Astra Giurgiu – CS Pandurii Tg. Jiu – incidente – In baza art. 53.1 din RD se sanctioneaza dl. Matei Mihai, delegat FC Astra,  cu suspendare pentru 1 (una) luna si o penalitate sportiva de 640 lei;

AFC ASA 2013 Tg. Mures – FC Petrolul Ploiesti – eliminare – In baza art. 63.1.g + 63.2.1 din RD se sanctioneaza jucatorul Ropotan Adrian (FC Petrolul) cu suspendare pentru 1 joc si o penalitate sportiva de 740 lei;