Mergi direct la conținut »
Dorin Goian participă la greva propusă de omul de afaceri Ștefan Mandachi. Ce vrea să facă fostul internațional
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Dorin Goian participă la greva propusă de omul de afaceri Ștefan Mandachi. Ce vrea să facă fostul internațional

Dorin Goian participă la greva propusă de omul de afaceri Ștefan Mandachi. Ce vrea să facă fostul internațional

De Daniel Conțescu,

În semn de protest față de lipsa unui autostrăzi în zona Moldova, un om de afaceri local, Ștefan Mandachi, a propus ca pe 15 martie, ora 15, timp de 15 minute, să fie oprită activitatea în toate domeniile. Mai multe firme, organizații, persoane fizice s-au raliat propunerii. Provocarea a fost acceptată, din fotbal, de fostul internațional Dorin Goian, acum conducător de club lșa CSM bucovina Rădăuți.

Postarea pe Facebook a lui Dorin Goian:

”Am răspuns pozitiv provocării primite de la Andrei Mandachi așa ca pe 15 martie,ora 15(vom fi in drum spre Buzău pentru jocul din deplasare contra Metalului),atât eu cât și întreg colectivul CSM Bucovina Radauti ne vom opri din drum și pentru 15 minute autocarul echipei va staționa cu avariile in funcțiune.
Lansez mai departe aceasta provocare către 3 foști coechipieri ai echipei Steaua București și actuali prieteni:George Ogararu,Andrei Cristea și Florin Lovin”.

Close
Închide
  Close