Mergi direct la conținut »
După ce a refuzat Steaua, Marica se duce unde a mai fost! ^Revine atacantul la o formă sportivă decentă, pentru a prinde lotul pentru Euro?
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > După ce a refuzat Steaua, Marica se duce unde a mai fost! ^Revine atacantul la o formă sportivă decentă, pentru a prinde lotul pentru Euro?

După ce a refuzat Steaua, Marica se duce unde a mai fost! ^Revine atacantul la o formă sportivă decentă, pentru a prinde lotul pentru Euro?

Getafe, locul 13 în campionatul de fotbal din Spania, după 18 etape, va fi, cel mai probabil, următoarea destinație a lui Ciprian Marica, ultima oară la Konyaspor. Atacantul a mai jucat la Getafe, în sezonul 2013/2014, marcând șase goluri.

Getafe a reușit să-l transfere pe mijlocașul Angel Lafita la Al Jazira, Emiratele Arabe Unite, și astfel i-a făcut loc lui Ciprian Marica. Acum, președintele Angel Torres vrea să-l aducă pe român înapoi, pe Coliseum Alfonso Perez.

Dacă revine pe teren, Ciprian Marica și-ar putea asigura locul la Euro 2016. Iordănescu are nevoie de atacant și-l așteaptă cu brațele deschise. 70 de meciuri și 25 de goluri are Marica la națională. A fost în lotul pentru Euro 2008, dar n-a jucat deloc, refuzând să intre pe teren în ultimul meci din grupă, cu Olanda.

3
români vor avea, în primele două divizii din Spania, dacă Marica va semna cu Getafe. Antrenorul Costel Gâlcă, la Espanyol, și atacantul Florin Andone, la Cordoba (liga secundă)

Close
Închide
  Close