MENIU CAUTĂ
13 Feb. 2015 16:05

Eduard Irimia a găsit formula câștigătoare. Aduce 5 milioane de dolari pentru sportivi/ VIDEO

Distribuie

Eduard Irimia, președintele Superkombat, a demararat un proiect de mare amploare care va aduce stabilitate financiară pentru sportivi și premii mult mai mari.

Promoția Superkombat intră într-o nouă era, la cinci ani de la înființare. Superkombat Academy este un proiect prin care sportivii să beneficieze de o stabilitate finaciară și de premii consistente.

Superkombat Academy va fi platforma pentru a descoperi noi eroi și luptători, precum Badr Hary, Remy Bonjasky sau Sami Schilt. Proiectul pus la punct de Eduard Irimia este la nivel global, astfel sportivii care vor fi descoperiți de Superkombat vor beneficia de sponsorizări locale, iar oricine dorește poate fi sponsorul unui luptător. Sumele pot fi de la 500 de euro pe lună pentru un sportiv mai puțin cunoscut şi pot ajunge, pentru un sportiv ca Moroșanu, până la 60.000 de euro pe an. Pentru un sportiv ca Remy Bonjanski, se poate ajunge chiar la 150.000 de euro.

Avantajele sunt foarte mari pentru cei care vor să se implice în acest proiect, spune Irimia. 'Costurile vor fi mai mici pentru fiecare în parte, pentru că este foarte greu să susții singur un sportiv. Avantajele vor fi mult mai mari cu acest proiect şi pentru că implicare emoțională a celor care îi vor sponsoriza pe sportivi va fi mai mare. Vor trăi alături de ei meciurile, vor avea vizibilitate mai mare prin acoperire media, pentru că  galele Superkombat sunt transmise în 93 de țări, și vor exista multe alte beneficii prin acest nou proiect”, a declarat Eduard Irimia, exclusiv pentru SportNews.ro

Prima Gala Superkombat din acest an va avea loc pe 7 martie, locația nefiind încă 100% stabilită, însă cea mai probabilă e Ploiești. Vedetele galei vor fi Benjamin Adegbuyi, Andrei Stoica, Bogdan Stoica, Cristian Ristea, Michal Wlazlo, Marcelo Adriaansz, Amansio Paraschiv și DAngelo Marshall.

La gală va fi prezentă și celebra actriță de filme de acţiune Bai Ling, ea făcându-se remarcată în filme precum Crank, Shanghay Baby, Taxi 3, Wild Wild West.

Crank High Voltage

Comentarii