MENIU CAUTĂ

Faza anului în fotbal vine din campionatul de juniori din Anglia. Tatăl și-a salvat copilul-portar, dar n-a putut împiedica golul | VIDEO

Distribuie

O înregistrare de la un joc dintr-un campionat U8 din Anglia a devenit virală pe internet. Unul dintre părinții care urmărea de lângă teren meciul fiului său, portar la una dintre echipe, și-a împins copilul neatent către minge. Puștiul a salvat șutul din cădere, dar tot n-a putut evita golul!

Părintele a fost proclamat „Tatăl Anului” pe Twitter, la nivel de glumă. Clipul de la partida în care au fost protagoniști copii cu vârsta sub 8 ani a fost vizionat de 13.000.000 de oameni în doar 12 ore.

Cu gestul său inconștient, bărbatul a provocat o avalanșă de comentarii care i-au condamnat acțiunile. ”Nebunule, i-ai pus viața în pericol! Dacă se lovea grav în cădere? Oricum, din cauza ta nu era atent la joc, ce căutai, tu, acolo?!”.

”A luat gol, dar era ofsaid!”, a strigat altcineva!

În orice caz, părintele a fost suspendat de la prezența la meciuri de clubul fiului său și va fi și cercetat de protecția copilului din Marea Britanie.

Dominika Cibulkova, sexy în Maldive. Cu cine se distrează slovaca | FOTO

Citește mai multe despre portar și tata pe Libertatea.

Comentarii