MENIU CAUTĂ

FCSB i-a luat pe Dragoș Nedelcu şi pe Romario Benzar! „La ora unu am fost sunat, la unu şi un minut am spus că vin!”. Preţul tranzacţiei

Distribuie

FCSB îl ia și pe Dragoș Nedelcu. Gigi Becali: ”Azi voi anunța cel mai important transfer al verii!”. Vicecampioana este foarte aproape de a obține semnătura lui Dragoș Nedelcu, de la Viitorul Constanța.

ACTUALIZARE 9 august: Dragoş Nedelcu şi Romario Benzar au semnat cu FCSB. Cei doi jucători de la FC Viitorul au fost prezentaţi oficial la palatul finanţatorului FCSB, Gigi Becali.

„La ora unu am fost sunat, la unu şi un minut am spus că vin!”, a declarat Romario Benzar spre încântarea lui Gigi Becali, care l-a lovit „părinteşte” peste cap.

„La a doua șansă primită, a trebuit să profit de ea, pentru că este un pas înainte pentru mine. Steaua e cel mai mare club din România și trebuie să dau totul ca să demonstrez că merit să joc aici. Am profitat de a doua şansă primită”, a fost prima reacţie şi a celuilalt transfer al zilei, Dragoş Nedelcu.

”E o zi importantă pentru viitorul Stelei, pentru că acum se conturează o echipă mare pentru viitor, cu care să facem performanță în Europa. Eu așa cred, nu sunt vorbe goale. Vreau să formez o echipă care peste 2-3 ani, să poate să evolueze în primăvara Ligii Campionilor”, a spus Gigi Becali.

 Patronul FCSB a adăugat: „Sunt doi jucători. Benzar, cel mai bun fundaș dreapta din România și Nedelcu pe care eu doream de 4-5 ani și acum am putut să-l iau. Trăiesc o mare bucurie pentru că am luat cei mai buni jucători din România.Pe Nedelcu l-am văzut ca fundaș central. Noi la mijloc acolo avem și atunci eu cred că el nu poate fi ca mijlocaș central mai bun decât Casemiro, dar ca fundaș central poate fi mai bun decât Pique”. 
Pentru transferul celor doi fotbalişti, Gigi Becali va plăti clubului Viitorul 2,7 milioane de euro.
”Suma de transfer, împreună cu o clauză care se va împlini, este 2,7 milioane de euro pentru ambii jucători. Procente la un eventual transfer: 20% pentru fiecare jucător. Din 20-30 de milioane de euro, mai ia 4-5 milioane de euro”, a dezvăluit Gigi Becali.
De asemenea, Gigi Becali a dezvăluit că a pus clauze uriaşe de reziliere a contractelor celor doi fotbalişti. ”Lui Nedelcu i-am pus clauză de 50 de milioane de euro și lui Benzar i-am trecut 10 milioane de euro”, a menţionat latifundiarul din Pipera.

ACTUALIZARE 15.30. Gigi Becali continuă să se laude cu transferurile pe care le va face azi. „Azi fac două transferuri. Aduc un fundaș dreapta și un mijlocaș care poate juca și fundaș central. Semnează în această după-amiază. La 18:00-19:00 semnează și fac conferință”, a spus Becali. Fundașul dreapta ar putea fi Romario Benzar, tot de la Viitorul, fratele lui Daniel.

Fanatik.ro anunță că jucătorul campioanei a semnat deja cu „roș-albaștrii”. După ce l-au luat pe dinamovistul Cătălin Golofca, oficialii vicecampioanei l-au convins și pe Nedelcu, suporter rapidist declarat.

”Azi, probabil că voi anunţa cel mai important transfer al Stelei din această vară. El joacă mijlocaş central, dar eu îl voi folosi fundaş central”, a declarat Gigi Becali pentru Digi Sport.

FCSB îl ia și pe Dragoș Nedelcu. Gigi Becali s-a dat de gol

FCSB îl ia pe Nedelcu pentru a acoperi „gaura” din defensivă, chiar dacă la Viitorul s-a remarcat ca închizător. Dragoș Nedelcu a refuzat în iunie oferta FCSBm, care-i dădea un salariu de 12.000 de euro pe lună în primul an și creștea cu câte 1.000 de euro până la finalul contractului de cinci ani.

Hagi și Gigi Becali sunt la cuțite de când cu episodul „TAS”, dar Hagi, aflat în criză financiară”, ca să poată plăti primele de titlu, l-ar da pe Nedelcu cu două mâini.

CITEȘTE ȘI: 

EXCLUSIV | Vica Blochina pleacă definitiv din țară. Se mută la Moscova de dragul iubitului!

Citește mai multe despre Dragoș Nedelcu, FC Viitorul Constanta și Transfer pe Libertatea.

Comentarii