Mergi direct la conținut »
FOTO / Costum de lux pentru marele câştigător de la Superkombat Mamaia
Alte sporturi Libertatea > Sport > Alte sporturi > FOTO / Costum de lux pentru marele câştigător de la Superkombat Mamaia

FOTO / Costum de lux pentru marele câştigător de la Superkombat Mamaia

Britanicul Jamie Bates, omul care a reuşit să dea peste cap calculele hârtiei şi să câştige turneul piramidal mondial la categoria semigrea a fost răsplătit, pe lângă premiul în bani, şi cu un cadou special din partea designerului Cristian Ion.

JAMIE BATES

Acesta îi va crea un costum de lux, în valoare de 2.500 de euro, pe care îl va purta la prezentarea oficială dinaintea finalei Superkombat, acolo unde s-a calificat în premieră.

Şi luptătorii din main-event au reuşit să creeze interes în jurul lor. Asociaţia Delta Litoral a anunţat că francezul Jallon Corentin va primi un sejur de lux drept premiu de fair-play, în timp ce omul de afaceri Cristi Tudose i-a promis un premiu asemănător lui Sebastian Ciobanu, astfel că cei doi se pot întâlni din nou, dar nu în ring, ci la plajă.

SEBASTIAN CIOBANU VS. JALLON CORENTIN

JALLON CORENTIN

“Vreau revanşa. Poate ne întâlnim la mare, mergem şi la o bere împreună, însă nu las lucrurile neterminate. Nu îmi convine egalul, vreau revanşa şi de data aceasta meciul se va încheia înainate de limită”, a promis cel poreclit “Fiul lui Dracula”.

De asemenea, surinamezul DAngelo Marshall, care va lupta pe 21 iunie în Superkombat şi aflat printre invitaţii speciali la Mamaia, a primit din partea lui Bogdan Popovici un ceas de lux ediţie limitată dedicat circuitului Superkombat.

Gala Superkombat Mamaia, desfăşurată pe 24 mai, s-a bucurat de un real succes în rândul VIP-urilor aflate în sala Bingo Europa, iar SportNews.ro s-a numărat printre partenerii media ai evenimentului.

SPORTNEWS SUPERKOMBAT

SPORTNEWS SUPERKOMBAT MAMAIA

SPORTNEWS.RO SUPERKOMBAT MAMAIA

SUPERKOMBAT MAMAIA SPORTNEWS.RO

SUPERKOMBAT SPORTNEWS

 

Close
Închide
  Close