MENIU CAUTĂ
, de Claudiu Petrisor

Gică Hagi a prevăzut în 1998 viitorul sumbru al fotbalului autohton: „Merităm să ne faceţi statuie! Fotbalul românesc se duce” | VIDEO

Distribuie

Echipa lui Victor Piţurcă a fost învinsă, marţi, cu scorul de 4-0 de Olanda. Golurile partide au fost marcate de Van der Vaart '12, Van Persie '56, '65 din penalty şi Lens '90. Gică Hagi este nemulţumit şi de joc şi de rezultat. "O să ne zbatem în mediocritate în următorii ani dacă nu schimbăm ceva. Nu putem să ne batem mental, e prea mult să iei 8 goluri de la Olanda în două meciuri", a declarat Hagi la DolceSport.

Acesta a adăugat: „Olanda are o echipă tânără, în afară de câţiva jucători, nici nu-i cunoşteam. Sunt de la Feyenoord, locul al treilea din Olanda! Steaua a eliminat pe Ajax, chiar campioana. Atunci de ce pierdem atît de clar?”.

În 1998, Gică Hagi spunea într-o conferinţă de presă: „V-am obişnuit prea prost de 10 ani de zile, în condiţiile în care suntem în România. Păi nu avem nimic, nici un fotbal. Lăsaţi-ne să jucăm că noi ne facem treaba bine… Merităm să ne faceţi statuie! Fotbalul românesc se duce! În doi, trei ani, zero”.

Uite aici ce spunea Hagi în 1998!

Citește mai multe despre Gheorghe Hagi pe Libertatea.

Comentarii