MENIU CAUTĂ
14 Mai. 2018 10:55

Gică Hagi, prima apariție în public după scandalul cu Cosmin Contra. Aplaudat de 2.000 de oameni – la Sala Palatului / VIDEO

Distribuie

Gică Hagi, prima apariție în public după scandalul cu Cosmin Contra. Aplaudat de 2.000 de oameni, la Sala Palatului.

La o zi după ce a criticat dur selecția lui Cosmin Contra la națională, managerul de la Viitorul Constanța s-a calmat și a fost prezent, ieri după-amiază, la ”Sala Palatului” din București, unde a participat la o acțiune a unuia dintre sponsorii clubului său, eveniment la care au luat parte, printre alții, și Elisabeta Lipă (foto), președintele Federației de Canotaj, dar și Anca Bucur, multiplă campioană mondială la fitness.

”Regele” s-a lăudat că echipa lui aleargă cel mai mult din Liga 1 într-un singur meci (110-113 kilometri, față de 108-109 kilometri, media adversarilor), că, într-o statistică mondială, este pe locul doi la nivel de promovare a jucătorilor din propria academie, după FC Barcelona, dar înaintea celor de la Ajax Amsterdam. ”Am fost inspirat de Ajax-ul lui Cruyff, dar și de Barcelona”, a specificat machedonul, în timp ce sute de telefoane mobile, mânuite din sală, îl filmau.

Îmbrăcat casual, relaxat, Hagi s-a felicitat pentru colaborarea cu sponsorul care-i asigură procesul refacerea după efort. ”În sezonul în care am luat titlul, am câștigat toate meciurile jucate în sistemul miercuri-duminică. Am dat peste cap toate aparatele”, și-a măgulit ”Regele” partenerul, în aplauzele a peste 2.000 de oamenii, unii veniți în calitate de oaspeți din Bulgaria și din Republica Moldova.

Gică Hagi le-a spus spectatorilor prezenți la ”Sala Palatului” cum a reușit să ridice academia de la Ovidiu: ”Am luat 200 de copii, dintre care 66 din țară, iar restul – din Constanța”.

 

Comentarii