Mergi direct la conținut »
Gigi Becali a luat foc, după ce Armata a permis Pandurilor să se antreneze în Ghencea: ”Dau în judecată Armata. Dacă vor să distrugem o bază, o distrugem”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Gigi Becali a luat foc, după ce Armata a permis Pandurilor să se antreneze în Ghencea: ”Dau în judecată Armata. Dacă vor să distrugem o bază, o distrugem”

Gigi Becali a luat foc, după ce Armata a permis Pandurilor să se antreneze în Ghencea: ”Dau în judecată Armata. Dacă vor să distrugem o bază, o distrugem”

După ce Pandurii a primit acceptul Armatei pentru a se pregăti în Ghencea, a venit și reacția finațatorului stelist Gigi Becali, care a respectat decizia CSA, dar amenință cu instanța.

Omul de afaceri a anunțat că va da în judecată Armata, fiindcă nu a primit un răspuns nici după 3 săptămâni de când a solicitat un termen pentru a veni să demonteze tabela de marcaj, nocturna și celelalte materiale pe care clubul de fotbal le-a montat pe stadionul unde a jucat timp de 40 de ani.

„Dacă asta e decizia lor, asta e, ce să mai fac? Dar mă întreb ce o să mai închirieze ei, după ce o să le luăm și tabela și nocturna și tot ce se află în patrimoniul firmei. Eu ce pot să mai fac? Dacă ei vor să distrugem o bază, o distrugem! Noi am întrebat deja de 3 săptămâni când putem veni să demontăm tot ce e al nostru de acolo, dacă nu primim răspuns în scurt timp, o să acționăm în instanță”, a declarat Gigi Becali, pentru Digi Sport.

Pentru a închiria terenul din Ghencea, Pandurii achită 200 de lei pe zi. Lui Gigi Becali i se cereau și 30.000 de euro pe lună pentru bază.

Bosul Stelei anunțase miercuri că va pretinde despăgubiri de 4.000.000 de euro Armatei.

Close
Închide
  Close