De Octavian Cojocaru,

Transformarea echipei de fotbal Steaua în societate non-profit s-a făcut în 1998, fiindcă FIFA și UEFA nu mai acceptau cluburile departamentale în cupele europene. Din același motiv, o nouă echipă înființată de oricare dintre ministere, ar avea aceeași piedică acum. Și de aceea, CSA Steaua nu mai poate avea formație decât la nivel amator.

Gigi Becali a preluat oficial clubul în 2003, de la Viorel Păunescu, care l-a condus cinci ani de când s-a „rupt” de armată.  CSA Steaua reclamă faptul că prin acordul semnat cu Viorel Păunescu, societatea non-profit FC Steaua nu putea fi transformată în societate pe acțiuni.

Zău, Gigi? „Dacă iubești Steaua, nu-i sugi sângele!”

Gigi Becali a spus, ori xde câte ori a fost întrebat, că Steaua pentru el reprezintă, înainte de orice, o sursă de venituri. Și a mai adăugat că o va da imediat ce îi va produce „gaură” în buget, fiindcă el, adică Gigi, nu vrea „să ia din averea familiei, din zestrea fetelor”. Acum, Gigi a schimbat placa, atacându-i pe aceia care în viziunea lui „au supt sângele clubului”, deși cei mai mulți bani de pe urma clubului el i-a băgat în buzunar, nu altcineva.

„Eu știu ce s-a întâmplat acolo, iar Oțelea minte. Când am preluat Steaua, era societate comercială non-profit. Eu nu am luat Steaua să o transform. Ei în 1998 au transformat-o prin lege, pentru că nu mai permitea Europa cluburi departamentale.

Simona Halep se căsătorește cu Toni Iuruc. Când e programată nunta
Recomandări

Simona Halep se căsătorește cu Toni Iuruc. Când e programată nunta

Ce spune el, că trebuia să o ia Steaua din liga a 5-a, o altă Steaua, iar echipa aia veche trebuia desființată? Era o societate care s-a divizat din CSA. Din orice societate putem diviza, iar ei au făcut lucrurile conform legilor în vigoare.

Din punct de vedere moral, Oţelea şi Alecsandrescu au distrus Steaua.Normal că justiția i-a dat dreptate lui Oțelea. Și eu îi dădeam, dacă eram judecător, că e general. Oțelea, ca persoană de sport, e simbol. Nu puteai să bagi un simbol al României la pușcărie.

Comisioanele s-au luat pe acte. Dacă ar fi vorba să se facă pușcărie pe dreptate, ar trebui să facă pușcărie cât au făcut toți cei din Dosarul Transferurilor.

Întrebați-l cu câte datorii a lăsat-o și cum a angajat firmele de construcții când s-a ridicat tribuna oficială. Au supt de la Steaua toți conducătorii, ca niște căpușe. Și Alecsandrescu și toți au supt sângele. Dacă o iubești pe Steaua, nu îi sugi sângele și după aia să spui cât de mult o iubești. Au distrus-o, s-au îmbogățit toți. N-am eu cum să demonstrez. Stau acum să demonstrez ce șpăgi luau?”, a spus Becali pentru TV Digi Sport.

Țiriac și Halep, dialoguri incredibile: „Să-ți fie rușine când te uiți în oglindă! Du-te acasă!”
GSP.RO

Țiriac și Halep, dialoguri incredibile: „Să-ți fie rușine când te uiți în oglindă! Du-te acasă!”

Horoscop 17 noiembrie 2019. Este o zi încărcată de sensibilitate, pentru Tauri
HOROSCOP

Horoscop 17 noiembrie 2019. Este o zi încărcată de sensibilitate, pentru Tauri