Mergi direct la conținut »
Gigi Becali a pierdut 7 milioane de euro! ”A fost ghinion!”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Gigi Becali a pierdut 7 milioane de euro! ”A fost ghinion!”

Gigi Becali a pierdut 7 milioane de euro! ”A fost ghinion!”

Gigi Becali a pierdut 7 milioane de euro! ”A fost ghinion!”. Gigi Becali, patronul de la FCSB, e obsedat de bani. Totul se rezumă la bani. Nici performanța sportivă a echipei nu-l interesează, cât să-și scoată pe „tarabă” jucătorii pentru transferuri bănoase.

Becali își mai ia și „țepe”. Una dintre ele a reprezentat-o Denis Alibec, cumpărat de la Astra cu 2 milioane de euro și vândut înapoi cu 1 milion de euro.

Gigi Becali a pierdut 7 milioane de euro! „Mi-a zis: «Băi Gigi, îl dai cu 7 milioane de euro acum pe Alibec? Acum, pe loc». Și am zis nu!”

Gigi Becali a dezvăluit cum a ratat marea afacere. 

„Pe Denis puteam să îl dăm cu 7 milioane de euro. Dar a fost ghinion. Aveam în birou o persoană de la un club din Anglia și discutam pentru 10 milioane de lire sterline. Mai erau câteva ore până să se închidă perioada de transferuri. Am negociat șase ore.

La un moment dat m-a sunat o persoană, care îmi e și rudă, și mi-a zis: «Băi Gigi, îl dai cu 7 milioane de euro acum pe Alibec? Acum, pe loc». Și am zis nu, că așteptam 10 milioane de lire sterline.

Cei care dădeau 7 milioane au mai venit să-l vadă, dar el nu a mai jucat. L-au văzut și cu figurile pe care le-a făcut atunci, iar oamenii s-au retras. Așa am pierdut 7 milioane de euro pe Alibec”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

„Eram la pușcărie. N-o să uit toată viața”

Gigi Becali a rememorat și o fază pe care n-o poate uita, creată de fantezistul Lucian Sânmărtean.

Fetele de la Total Dance Center, pe scenă la Românii au Talent. Coregraful este judecat pentru abuz sexual. Reacția lui Florin Călinescu
Recomandări

Fetele de la Total Dance Center, pe scenă la Românii au Talent. Coregraful este judecat pentru abuz sexual. Reacția lui Florin Călinescu

 

„Îl văd (n.r. pe Sânmărtean) și mi se furnică pielea pe mine când îmi aduc aminte cum i-a driblat pe ăia de la Ludogoreţ, pe dreapta, iar apoi a dat în bară. Dacă dădea golul ăla… Acum am lacrimi în ochi de emoţie. Mă gândesc la faza aia.

Eram în puşcărie şi mă uitam la meci, i-a driblat de la mijlocul terenului, a trecut de şase adversari pe dreapta şi a trimis în bară. O să ţin minte toată viaţa mea faza aia. Dacă luam banii ăia atunci nu mai sufla nimeni în fotbal, dar Dumnezeu le aranjează pe toate. Eu l-am impus pe Sânmărtean mijlocaş central, el organiza jocul.

Marii jucători cresc de trei ori mai mult când vin la Steaua. Sunt jucători care nu au foarte mare valoare şi scad 10 trepte când vin la Steaua. Sânmărtean a crescut 10 trepte când a venit la Steaua şi Piţurcă a fost obligat să îl ia la echipa naţională”, a spus Gigi Becali la Pro X.


CITEȘTE ȘI: 

INVESTIGAȚIE EXCLUSIVĂ. Băiatul lui Dragnea a scăpat de 10.000 de porci înainte de molimă! Guvernul știa că vine pesta, dar populația și ceilalți fermieri au aflat ultimii!

Close
Închide
  Close