Mergi direct la conținut »
Gigi Becali se suceşte de la o zi la alta. A anunţat "6-7 transferuri"
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Gigi Becali se suceşte de la o zi la alta. A anunţat "6-7 transferuri"

Gigi Becali se suceşte de la o zi la alta. A anunţat „6-7 transferuri”

Steaua a cucerit trei trofee în sezonul recent încheiat, dar se pregăteşte să-şi remanieze din temelii lotul. Conştient probabil că la ultimele succese a contriuit, indirect, şi lipsa unor adversari pe măsură în întrecerile interne şi că accesul în grupele Ligii Campionilor necesită, îniante de toate, investiţii serioase, Becali a spus că va urma o vară fierbinte pe piaţa transferurilor.

„Vreau 6-7 jucători. Mă gândesc la primăvara Ligii Campinilor”, a spus Becali după ultimul joc, cel cu „U” Cluj, din finala Cupei României. Viorel Păunescu, cel de la care Gigi a luat clubul a oferit altă variantă.

„Gigi vrea să aducă imediat 5 jucători care să intre rapid la joc şi 5 jucători tineri. Ceilalți 5 tineri pe care îi vrea joacă la echipele lor, dar Steaua e altceva. 

Aşa mi-a zis mie Gigi! Probabil va lua jucători pe care îi cunoaşte bine, care să poată juca la un nivel înalt. Rădoi i-a ales.

Mirel poate face performanță, vă dați seama că el va avea şi o relație excelentă cu Gigi Becali. Nu va avea nicio problemă! Gigi vrea echipă de Liga Campionilor! Va lua tot ce e mai bun”, a declarat Păunescu la Digi Sport.

Pe de altă parte, preşedintele Valeriu Argăseală, prezent la emisiunea de radio „Tribuna zero”, de la Europa FM, a dezvăluit că s-au început negocierile cu mai mulţi jucători, dar n-a dat nici cifre, nici nume.

„Vom aduce jucători la echipă pentru a intra în UEFA Champions League. Nu pot să vă dau un nume în acest moment. Nici nu ne-am liniștit bine după câştigarea celor de 3 trofee. Discutăm cu mai mulți jucători, am demarat deja negocierile cu ei”.

Singurul nume rostit a fost cel al lui Florin Cernat: „N-a zis nimeni despre el că nu este un jucător foarte bun. Rămâne de văzut dacă el va ajunge la Steaua. E clar că e un jucător pe care ni-l dorim”.

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close