„Să vă mai spun ceva: eu am făcut un calcul. După dubla cu Lazio, mai e o zi de transferuri. Dacă eliminăm pe Lazio, mai câştigi 2,5 milioane din tichete şi marketing.

Atunci trebuie să întărim echipa, sigur voi mai lua un jucător valoros. De ce să sacrific Europa League, când eu pot să o câştig? Am 10% şanse? Am. Staţi să vedeţi valoarea lui Man, Coman şi Budescu în meciurile tari. Eu după turul cu Lazio o să vă spun dacă avem şanse în Europa sau nu”, a spus Gigi Becali la DigiSport.

Meciurile dintre FCSB și Lazio vor avea loc pe 15 februarie, la București, și pe 22 februarie, la Roma.

Gigi Becali visează că FCSB o va scoate pe Lazio. Care e primul jucător care va veni la „roș-albaștri” în 2018

Gigi Becali a mai dat detalii și despre campania de transferuri. Primul care va veni în 2018 la „roș-albaștri” va fi Cristi „Dodel” Tănase, care este pus pe lista de transferuri de Kardemir Karabukspor.

„Trebuie să îi luăm dublură lui Florinel Coman acum, că a plecat De Amorim. Cred că pe Tănase îl vom lua. Discutăm şi cu Nemec, îl vreau. Am mai dat telefoane, dar am rămas la acelaşi stadiu de negocieri”, a mai declarat Becali.

„Ieri am avut ofertă pentru Alibec: un milion de euro împrumut pentru 4 luni şi cu opţiune de cumpărare. Eu am dat 1,7 milioane pe el. Acum luam un milion pentru câteva luni. Am spus «nu». 

Eu am vorbit cu el şi mi-a zis că vrea să dea un restart. Eu i-am zis «Bă, Denis, eşti tânăr, eşti puternic ca o stâncă, eu îţi promit că în vară pleci la o echipă mare. Chiar aşa, nu ai ambiţie să munceşti 6 luni de zile şi să îţi faci viitorul, să pleci la o formaţie din Vest. Dacă tu vrei în Arabia sau mai ştiu eu pe unde, treaba ta»”, a mai precizat patronul de la FCSB.

CITEȘTE ȘI: 

Regele Mihai a dat numele unei echipe de fotbal. Formația a rezistat 10 ani, după care a fuzionat cu un club al Primăriei. Povestea echipei

 

Anamaria Prodan, atac devastator la Gică Hagi: „Probabil oamenii nu au curajul să-i spună în față”
GSP.RO

Anamaria Prodan, atac devastator la Gică Hagi: „Probabil oamenii nu au curajul să-i spună în față”

Horoscop 22 noiembrie 2019. Peștii sunt asaltați de solicitări
HOROSCOP

Horoscop 22 noiembrie 2019. Peștii sunt asaltați de solicitări