Mergi direct la conținut »
Haideți la întrecere în jocurile copilăriei la competiția RUNFEST - Fuga pe uliță!
Sport Libertatea > Sport

Haideți la întrecere în jocurile copilăriei la competiția RUNFEST – Fuga pe uliță!

O cursă de toamnă cu voie bună, tradiții și gusturi românești 19 noiembrie 2016, ora 11:00, parcul Herăstrău. Cu mic și cu mare, să vă bucurați, alături de sute de concurenți, de o cursă inedită și distractivă și de o atmosferă deosebită la competiția Fuga pe uliță, ultimul eveniment de alergare din acest sezon RUNFEST!

De Daniel Conțescu,

Aproape 600 de participanți vor lua startul sâmbătă, 19 noiembrie, la ora 11.00, în Parcul Herăstrău, în cel mai nou concurs dedicat amatorilor de mișcare RUNFEST – Fuga pe uliță, susținut de Mega Image prin bradul Gusturi românești.

Toți ne aducem aminte cu drag de vremurile copilăriei, când ne-am bucurat din plin de libertatea de mișcare și am zburdat pe ulițe și prin natură, când mirosurile de plăcinte și alte bunătăți umpleau bucătăria casei. Dorim să reînviem acele momente dragi și să vă oferim o experiență frumoasă și inedită, care să combine în mod inspirat amintirea acelor ani cu pasiunea pentru mișcare și cu tradițiile românești. Concurenții vor avea de alergat pe un traseu unic de 5 kilometri, în decorul frumos de toamnă, cursa fiind deschisă tuturor participanților indiferent de abilități, începând de la vârsta de 6 ani. Traseul este amenajat pe aleile parcului Herăstrău, cu punctul de Start amplasat în zona Restaurantului Pescăruș, iar pe parcursul său se vor regăsi câteva surprize pregătite de echipa MPG.

Afis RUNFEST_Fuga pe ulita 2016

Pe ritmul oferit de muzicienii invitați la concurs, participanții vor trebui să intre în 3 jocuri, prin care le este testată agilitatea și pofta de distracție. Așadar, după prima porțiune de alergare, trebuie să vă arătați îndemânarea în Săriturile sprintene, unde veți avea de trecut în pas săltat peste mai multe rânduri din baloți de paie. Continuați alergarea ușor până ajungeți în a doua zonă de joacă La Șotron, unde practic veți țopăi într-un picior prin fiecare pătrat. Fiecare pas va fi marcat și vei primi indicații la fața locului de la voluntari.

Și, înainte de Finish, vă mai așteaptă o ultimă provocare: Țară, țară vrem ostași! Aici trebuie să rupeți rândurile uriașilor și să vă îndreptați victorioși spre linia de sosire unde veți primi binemeritata medalie de Finisher. La zona de Start/Finish a evenimentului vă așteaptă o atmosferă relaxantă, împletită cu elemente tradiționale și Gusturi românești și susținută de ritmuri muzicale în ton cu tematica

Bugetul Sănătății a crescut de patru ori și domnul Lăzărescu continuă să moară, nu de COVID, ci de nepăsare
Recomandări

Bugetul Sănătății a crescut de patru ori și domnul Lăzărescu continuă să moară, nu de COVID, ci de nepăsare

 

Un show dinamic va fi susținut de Bălașa Percussion Group împreună cu artiștii invitați la concurs. Participanții se vor putea bucura în cadrul evenimentului de toate serviciile și beneficiile asigurate de MPG, precum și de bunătăți sub marca Gusturi românești oferite de Mega Image, partenerul oficial al competiției RUNFEST – Fuga pe uliță. Toate momentele frumoase ale cursei vor fi surprinse în mii de poze de către fotografi, dar și la Photo Corner-ul din cadrul evenimentului.

La final, vom ciocni și un pahar de vin fiert aromat și vom avea ocazia să povestim peripețiile zilei sau alte întâmplări de peste an. Înscrierile mai sunt deschise doar astăzi online pe pagina evenimentului de pe platforma RUNFEST – www.runfest.ro, până la ora 19:00, iar pentru acces direct click aici. Cursa este una necompetitivă, iar la final concurenții au ocazia să câștige diferite premii la tombolă, oferite de sponsorii competiției. 

Close
Închide
  Close