Mergi direct la conținut »
Hanca n-a venit cu helanca! Dinamo a adus un mijlocaș care a impresionat, la prezentare, prin eleganța vestimentară! Pleacă un alt mijlocaș
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal

Hanca n-a venit cu helanca! Dinamo a adus un mijlocaș care a impresionat, la prezentare, prin eleganța vestimentară! Pleacă un alt mijlocaș

ACTUALIZARE. Dinamo este aproape de a se despărți de un alt fotbalist important din turul campionatului. Bogdan Gavrilă nu mai este dorit în Ștefan cel Mare și va pleca mai mult ca sigur în cantonament cu FC Botoșani.

După Vojnovicp, Feussi, Ghomsi, Shalaj, Van Haaren şi Abraham, Dinamo s-ar putea despărți și de alți trei jucători în această iarnă. Cosmin Matei și Collins Fai intră în ultimele șase luni de contract și sunt în negocieri cu cluburi din străinătate, iar Bogdan Gavrilă trebuie să dea un răspuns unei echipe din Liga 1, care este interesată de serviciile sale. ”Ne-am înțeles cu Dinamo pentru Gavrilă. Așteptăm acum răspunsul jucătorului”, a declarat, pentru Digi Sport, Cornel Șfaițer. Moldovenii l-au dorit cu insistență în vară pe Valentin Lazăr.

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

FC Dinamo București a anunțat, prin intermediul site-ului oficial, transferul mijlocașului român Sergiu Hanca la clubul din Ștefan cel Mare. Gruparea ”câinilor” n-a rupt gura târgului, la capitolul achiziții, având un buget limitat și în această iarnă, așa că și-a permis doar un jucător fără cotă, disponibilizat de o rivală, vicecampioana ASA.

În vârstă de 23 de ani, Sergiu Hanca și-a început cariera la Voința Snagov și a mai evoluat în campionatul României pentru ASA Târgu Mureș, echipă la care a reușit câștigarea Supercupei României în sezonul 2015-2016.

„Este o zi importantă din viața mea, mă simt mândru, fericit și apreciat. Am venit la Dinamo pentru că mi-am dorit foarte mult asta și sper să demontrez că sunt un jucător care poate pune umărul la atingerea obiectivelor echipei. Vreau să demonstrez că merit să îmbrac tricoul lui Dinamo, pentru că voi da totul pentru echipă!”, a declarat noul jucător al echipei din Ștefan cel Mare pentru site-ul oficial, www.fcdinamo.ro.

Fotbalistul a venit la poza oficială îmbrăcat elegant, cămașă albă, sacou roșu, ”echipamentul” amintind mai degrabă de fostul oficial dinamovist Cristi Borcea, eroul acestor zile în România.

Cifrele noului jucător dinamovist:

Sergiu Cătălin HANCA

Data nașterii: 04.04.1992
Post: Mijlocaș

2010-2011: Snagov: 21 jocuri / 1 gol
2011-2012: Snagov: 9 jocuri / –
2012-2013: ASA Târgu Mureș: 22 jocuri / 2 goluri
2013-2014: ASA Târgu Mureș: 22 jocuri / 2 goluri
2014-2015: ASA Târgu Mureș: 7 jocuri / –
2015-2016: ASA Târgu Mureș: 17 jocuri / 2 goluri

Close
Închide
  Close