MENIU CAUTĂ
06 Aug. 2013 15:10

I-a bătut profu’ de mate! Ionuţ Moşteanu, antrenorul de la Vaslui, care a umilit CFR-ul, e fost medaliat olimpic la matematică

Distribuie

Cine e Ionuţ Moşteanu? A pregătit grupe de juniori la InterGaz sau Sportul, însă cariera lui e legată de Sorin Cârţu, care l-a promovat şi l-a luat secund la Pandurii, CFR Cluj (a colaborat aici şi cu Jorge Costa, şi cu Ioan Andone) şi Poli Iaşi (2013).
Mircea Rădulescu, fostul şef al Şcolii de Antrenori, “l-a inventat”: “A fost trei ani referentul meu, după ce s-a remarcat la cursuri. Cum era un anonim, iar sistemul de relaţii lucrează, era dispus să stea şi-n probe! Şi-a luat licenţa A şi l-am recomandat şi eu cum am putut”. “Riciu” remarcă progresul ucenicului său.

Rădulescu: «Şi soacra lui câştiga meciul!»

Dacă aş fi eu în conducerea Vasluiului, iar el îşi câştigă respectul echipei, dar e şi exigent, l-aş lăsa să continue! Am vorbit imediat după meciul cu CFR, l-am şi avertizat că jocul putea fi câştigat şi de soacră-sa, aşa de montaţi erau băieţii să-i arate lui Ilie Stan ce buni sunt ei!', a declarat Rădulescu, care a continuat: Ionuţ are o metodă proprie de monitorizare. E încăpăţânat, are idei bune, nu e yesman. Dar trebuie să fie de 10 ori mai tare decât un aşa-zis antrenor cu nume'.
Moşteanu a fost subţirel' ca fotbalist. Libero la Metalul Bucureşti, Oneşti, Vaslui sau Otopeni, a făcut patru operaţii la genunchiul drept şi s-a retras la 29 de ani.

Mircea Rednic e pe cracă?

Viitorul lui Mircea Rednic pe banca CFR-ului e incert după dezastrul de la Vaslui. Ieri dimineaţă, se zvonea că Puriul' va fi înlocuit cu Eugen Trică, dar patronul Arpad Paszkany a anunţat că nu-l va demite.
Totuşi, în Gruia există o tradiţie: boss-ul declară că-şi susţine antrenorii, pentru a le face vânt la scurt timp după aceea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 17 februarie 2019
Comentarii