MENIU CAUTĂ
, de Claudiu Petrisor

Ianis Hagi, mai bun ca tatăl său? Uite cum a marcat puştiul direct din corner! | VIDEO

Distribuie

Ianis Hagi a participat în Qatar la un turneu cu Grupa '98 a Academiei Hagi. În meciul contra celor Aspire Academy Doha, Ianis a marcat direct din corner cu o execuţie fabuloasă. Din păcate, golul nu a fost suficient întrucât constănţenii au pierdut cu 4-3.

„Contează mult experienta unor astfel de turnee internaţionale, care te ajuta să progresezi. Au avut parte acolo de conditii formidabile, hotel de lux, o bază sportivă incredibila. Grupa ’99 a pierdut ambele întîlniri, cei de la ’98 ştiam bine ce pot, poate au acuzat un pic si caldura, fiindcă au jucat în două zile consecutive”, a declarat tatăl lui Ianis, Gică Hagi.

În urmă cu patru luni, Ianis (14 ani) a marcat un gol la fel de spectaculos la naţionala Under-15, în meciul cu Turcia, cu un lob de la 25 de metri.

Uite aici golul lui Ianis!

Cine este Gică Hagi?

Gică Hagi este considerat cel mai bun fotbalist român al tuturor timpurilor. Născut la Săcele, în Constanţa, Hagi este şi cel mai bun marcator din istoria naționalei României cu 35 de goluri înscrise.

Acesta a jucat la echipe titrate ca Steaua, Barcelona, Real Madrid sau Galatasaray şi are 125 de selecţii la echipa naţională.
Sursă: sport.bzi.ro

Citește mai multe despre Gheorghe Hagi pe Libertatea.

Comentarii