Mergi direct la conținut »
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > În ce scopuri poate folosi FRF noua siglă a echipei naționale. De la aparate şi instrumente ştiinţifice, nautice, geodezice la bice şi articole de şelărie

În ce scopuri poate folosi FRF noua siglă a echipei naționale. De la aparate şi instrumente ştiinţifice, nautice, geodezice la bice şi articole de şelărie

Federația Română de Fotbal a lansat, joi, prima identitate de brand din istoria echipei naționale. De pe pagina OSIM aflăm în ce scopuri poate folosi FRF noua siglă a echipei naționale. 

De Viorel Tudorache,

Produse şi/sau servicii grupate pe clase:

9 Aparate şi instrumente ştiinţifice, nautice, geodezice, fotografice, cinematografice, optice, de cântărire, de măsurare, de semnalizare, de control (verificare), de siguranţă (salvare) şi didactice; aparate şi instrumente pentru conducerea, distribuirea, transformarea, acumularea, reglarea sau comanda curentului electric; aparate pentru înregistrarea, transmiterea, reproducerea sunetului sau imaginilor; suporţi de înregistrare magnetici, discuri acustice; mecanisme pentru aparate cu preplată; case înregistratoare, maşini de calculat, echipamente pentru tratarea informaţiei şi calculatoare; extinctoare, părți şi accesorii ale acestor produse.

14 Monede jubiliare şi medalii, cupe şi trofee din metale preţioase sau placate cu metale preţioase, părţi şi accesorii ale acestor produse.

16 Hârtie, carton; produse de imprimerie; articole pentru legătorie; fotografii; papetărie; adezivi (materiale colante) pentru papetărie sau menaj; materiale pentru artişti; pensule; maşini de scris şi articole de birou (cu excepţia mobilelor); materiale de instruire sau învăţământ (cu excepţia aparatelor); materiale plastice pentru ambalaj; caracter tipografice, clişee; timbre, imprimate la manifestarile şi competitiile sportive, steaguri şi fanioane pe suport de hârtie, ziare, reviste, periodice, calendare, agende, accesorii educative pe suport de hârtie.

Haos în supermarketurile din România de teama coronavirusului. Imagini incredibile! „Niciodată n-am vândut atâta„
Recomandări

Haos în supermarketurile din România de teama coronavirusului. Imagini incredibile! „Niciodată n-am vândut atâta„

 

18 Piele şi imitaţii din piele, piei de animale; geamantane şi valize; umbrele, umbrele de soare, bastoane; bice şi articole de şelărie, pungi din piele pentru ambalare, portofele şi accesorii din piele sau înlocuitori.

24 Ţesături şi înlocuitori de textile; steaguri şi fanioane pe suport textil; materiale textile; produse textile şi înlocuitori; produse de filtrare din material textil.

25 Îmbrăcăminte, încălţăminte, articole care servesc la acoperirea capului; confecţii şi încălţăminte şi anume: centuri, bandane, bentiţe (îmbrăcăminte), jambiere, protecţii pentru ghete, eşarfe, cravate, crampoane pentru încălţăminte de fotbal.

Cine e bărbatul diagnosticat cu noul coronavirus care a stat în România! Unde s-a plimbat în cel 5 zile
Recomandări

Cine e bărbatul diagnosticat cu noul coronavirus care a stat în România! Unde s-a plimbat în cel 5 zile

 

28 Materiale, instalaţii şi echipament sportiv; jocuri, jucării şi articole pentru petreceri; articole de gimnastică şi de sport; aparate (pentru produse de joacă); decoraţiuni (ornamente) pentru pomul de Crăciun; protecţii utilizate în activităţile sportive (componente ale costumelor de sport), mănuşi pentru jocuri; genţi adaptate pentru transportul accesoriilor sportive; măşti de faţă pentru sport; plase pentru sporturi.

32 Bere; ape minerale şi gazoase şi alte băuturi nealcoolice; băuturi din fructe şi sucuri de fructe; siropuri şi alte preparate pentru fabricarea băuturilor.

41 Educaţie şi divertisment; instruire; activităţi sportive şi culturale, publicare de texte (altele decât cele publicitarea) şi reportaje; traducere şi interpretare; organizare competiţii sportive.

43 Servicii de alimentaţie publică; servicii de cazare temporară.

FRF a lansat prima identitate de brand din istoria naționalei. Noul blazon a fost creat de o firmă care a concurat și pentru brandul de țară.

Federația Română de Fotbal a înregistrat marca România echipa națională la OSIM, pe 18 octombrie 2016.


Citește și: VIDEO/ Secretele mâncărurilor tradiționale albaneze. Despre burek și burani cu Poli Alban!

Close
Închide
  Close