Mergi direct la conținut »
Alte sporturi Libertatea > Sport > Alte sporturi > Jocurile Mondiale Militare de la Wuhan. Andrei Dukov a adus a treia medalie

Jocurile Mondiale Militare de la Wuhan. Andrei Dukov a adus a treia medalie

Armata României participa, în perioada 16-29 octombrie, la Jocurile Mondiale Militare de la Wuhan, în China, cu un lot format din 80 de sportivi şi 28 de antrenori, personal medical şi staff tehnic.

ACTUALIZARE 21 octombrie. Andrei Dukov (CSA Steaua) a adus României a treia medalie la Jocurile Mondiale Militare de la Wuhan (China), luni, argint la lupte libere, la categoria 57 de kilograme,

Dukov a fost învins în finală de nord-coreeanul Un Gwang Pak, după ce în sferturi l-a învins pe Subiri Mwazembe (Tanzania), iar în semifinale a trecut de americanul Max Nowry.

La ediţia a şaptea a Jocurilor Mondiale Militare, Ana-Maria Popescu a cucerit medalia de argint la spadă, iar Andreea Chiţu a câştigat tot argint la judo (cat. 57 kg).
————

Ana Maria Popescu a cucerit medalia de argint la Jocurile Mondiale Militare de la Wuhan, China, în proba de spadă individual.

Ediția a 7-a a Jocurilor Mondiale Militare de la Wuhan a debutat în forță pentru delegația României.

Sâmbătă, 19 octombrie 2019, proba de spadă feminin individual a adus cea dintâi medalie pentru România la competiția din China: argint cucerit de Ana Maria Popescu. Sportiva de la clubul Steaua București a reușit un parcurs excelent și a reușit să cucerească medalia de argint după ce a cedat în finală de chinezoaica Sun Yiwen, scor 10-11, după minutul de aur.

El e bărbatul care a spulberat ursul în Harghita. Primele declarații
Recomandări

El e bărbatul care a spulberat ursul în Harghita. Primele declarații

  • Parcursul sportivei de la clubul Steaua București a fost următorul:
  • Grupa preliminară: 5-2 cu Anastasia Soldatova (Rusia), 5-3 cu Bezhura Dzhoan (Ucraina), 5-3 cu Caroline Persson (Suedia), 5-2 cu Diana Rodriguez (Columbia), 5-2 cu Alessandra Bozza (Italia);
  • tabloul de 64 – liber;
  • tabloul de 32 – 15-6 cu Diana Rodriguez (Columbia);
  • tabloul de 16 – 15-6 cu Anastasia Soldatova (Rusia);
  • tabloul de 8 – 15-8 cu Roberta Marzani (Italia);
  • semifinale – 15-11 cu Magdalena Piekarska (Polonia);
  • finală – 10-11 cu Sun Yiwen (China).

În aceeași probă au participat și Mălina Călugăreanu și Alexandra Predescu. Dacă Mălina a părăsit întrecerea pe tabloul de 32, după 8-15 cu Dorina Budai (Ungaria), Alexandra a fost eliminată pe tabloul de 16, după 11-12 cu Sun Yiwen (China). Au participat 38 de sportive.

A doua medalie pentru România la Jocurile Mondiale Militare: judoka Andreea Chițu – argint la categoria 57 kg.

Delegația României și-a trecut sâmbătă după-amiază, 19 octombrie 2019, o nouă medalie la Jocurile Mondiale Militare de la Wuhan.

Judoka Andreea Chițu a reușit să cucerească medalia de argint la categoria 57 de kilograme. Sportiva de la clubul Steaua București a fost învinsă în finală de judoka din Brazilia, Rafaela Silva.

Sportiva legitimată la clubul Steaua București a trecut de următoarele adversare în drumul său spre medalia de argint: optimi – Johanna Mueller (Germania); sferturi – Rosmelyn Rodriguez (Venezuela); semifinale – Anna Borowska (Polonia).

Close
Închide
  Close