MENIU CAUTĂ
07 Iul. 2018 19:44

Jocurile video, motivul eliminării Germaniei de la Cupa Mondială de fotbal. La Viitorul, Gică Hagi n-a montat prize în cantonament

Distribuie

Jocurile video, motivul eliminării Germaniei de la Cupa Mondială. La Viitorul, Gică Hagi n-a montat prize în cantonament.

Pentru prima oară în istoria nemților, naționala de fotbal țării lor a fost eliminată încă din faza grupelor. În plus, Germania era și campioana mondială en-titre.

Mulți au pus eliminarea prematură pe seama ghinionului sau pe oboseala adunată de jucători după un sezon plin la formațiile de club.

Au fost descoperite, se pare, și alte explicații plauzibile. Potrivit publicații engleze, pe durata turneului final, anumiți jucători rămâneau până târziu în noapte, pentru a se juca pe playstation.

Team manager Oliver Bierhoff a admis că 'mulți jucători erau concentrați doar asupra lor'. Jocurile preferate de nemți, Fifa18 și Call of Duty.

Când a ridicat cantonamentul Academiei de la Ovidiu, Gică Hagi nu a montat prize în camerele jucătorilor, tocmai pentru ca aceștia să nu fie atrași să piardă timpul pe Internet.

Citește mai multe despre jocuri video germania pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 24 februarie 2019
Comentarii