„Am o tija, peste cateva săptămâni o s-o scot și mâna mea va fi OK. Doctorii mi-au spus că pot începe recuperarea, că trebuie să-mi recapăt mobilitatea și să am încredere în mine”, a spus Larisa Iordache la întoarcerea în țară, pentru Dolce Sport. 

Vicecampioana mondială va rata turneul preolimpic din aprilie. Dacă echipa se va califica la Rio, Larisa poate fi inclusă în lot.

„Eu sper din tot sufletul ca fetele să lupte pentru calificarea la Olimpiadă. Voi fi alături de echipă și sper din tot sufletul să fie puternice, să gândească pozitiv, pentru că atunci vor veni lucrurile pozitive”, a menționat Iordache. 

Ultimul concurs pentru calificare la Jocurile Olimpice 2016 îl reprezintă Test Eventul care se desfășoară la Rio, în perioada 16 – 18 aprilie 2016.

Până acum, pentru JO sunt calificate 8 echipe naționale, iar Test Eventul va desemna celelalte 4 echipe calificate. Larisa Iordache are în palmares o medalie de bronz la Jocurile Olimpice, 2 medalii de argint și 2 de bronz la Campionatele Mondiale, 5 medalii de aur, 7 de argint și 4 de bronz la Campionatele Europene.