Mergi direct la conținut »
Lenea e cucoană mare! Pe Ioan Becali l-au apucat durerile de inimă, când a fost pus să spele pe jos la închisoare!
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Lenea e cucoană mare! Pe Ioan Becali l-au apucat durerile de inimă, când a fost pus să spele pe jos la închisoare!

Lenea e cucoană mare! Pe Ioan Becali l-au apucat durerile de inimă, când a fost pus să spele pe jos la închisoare!

Magistrații Tribunalului Ilfov au respins, miercuri, contestația omului de afaceri Ioan Becali (63 de ani) privind eliberarea condiționată, acesta având de executat o pedeapsă de șase ani și patru luni de închisoare în ”Dosarul Transferurilor”. Inițial, cererea de eliberare condiționată formulată Ioan Becali a fost respinsă de Judecătoria Sectorului 4, însă fostul impresar FIFA a contestat decizia la Tribunalul Ilfov, unde magistrații au hotărât să mențină dispozițiile primei instanțe.

De Daniel Conțescu,

Ioan Becali își duce zilele la Penitenciarul Jilava, după ce magistrații i-au stricat ”cuibușorul” de la Poarta Albă. La Jilava, cel care-și spune ”Giovani” a fost transferat, pentru a putea fi audiat în orice moment, în dosarul ”Mită pentru judecătoarea Geanina Terceanu”, în care a recunoscut că a dat șpagă.

De cum a ajuns la Jilava, Becali a fost pus să facă sectorul în cameră de către noii colegi. Prin rotație, toți cei din cameră sunt puși, la fel ca în armată, să dea cu mătura, să spele pe jos și să curețe la toaletă. Când a venit rândul lui Becali, fostul agent de jucător a refuzat, motivând că nu poate face efort, fiind operat pe cord deschid, în urmă cu mai mulți ani. ”Am un stend la inimă”, s-a apărat pipereanul, care a cerut să fie supus unei alte operații chirurgicale.

Consultat de medicii veniți de urgență, aceștia au concluzionat că nu este nevoie de încă o intervenție chirurgicală și l-au păstrat pe Becali la cabinetul medical al închisorii, acolo unde predomină femeile.

Ioan Becali a fost condamnat, în martie 2014, la șase ani și patru luni de închisoare, alături de Gheorghe Copos, Victor Becali, Mihai Stoica, Jean Padureanu, Gheorghe Popescu, Gheorghe Nețoiu și de Cristian Borcea, în legătură cu efectuarea de tranzacții ilegale la transferurile unor fotbaliști către cluburi din străinătate, ceea ce a produs un prejudiciu total de aproape 1,5 milioane de dolari în dauna statului și de peste 10 milioane de dolari în dauna a patru cluburi de fotbal.

Close
Închide
  Close