Mergi direct la conținut »
Liga 1, etapa a 6-a: Dinamo - Hermannstadt 2-1. Victorie obținută în prelungiri
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal

Liga 1, etapa a 6-a: Dinamo – Hermannstadt 2-1. Victorie obținută în prelungiri

Liga 1, etapa a 6-a: Dinamo - Hermannstadt (sâmbătă, ora 21.00, Digi, Look, Telekom). Bratu și Pelici nu s-au mai înfruntat.

De Daniel Conțescu,

Dinamo – Hermannstadt 2-1

Au marcat: Salomao (4),Pesic (90+4) / Nkololo (48)

Dinamo: Penedo – Delorge, M. Popescu, Katsikas, R. Grigore – D. Nistor (cpt), Gomelt, Sg. Popovici – Hanca, D. Popa, Salomao. Antrenor: Florin Bratu

Hermannstadt: Căbuz – Al. Coman, Dandea, Mijuskovici, Tătar – Antonov, Dîlbea (cpt) – Herghelegiu, Gh. Rusu, Nkololo – Tsoumou. Antrenor: Alexandru Pelici

Arbitru: Andrei Chivulete (București)

Cartonaș roșu: Tsoumou (56)


Florin Bratu nu se va putea baza la meciul din această seară cu Hermannstadt pe fundașul Laurențiu Corbu, integralist în toate cele 5 meciuri din acest sezon.

Fundașul dreapta s-a accidentat acum două etape cu Viitorul, 1-0, a forțat în înfrângerea de la Cluj, 1-3, iar staff-ul dinamovist nu vrea să-și asume riscuri suplimentare pentru meciul de diseară. Astfel, fotbalistul de 24 de ani nu va fi în lot.

Acesta a postat pe Instagram câteva imagini cu hematoamele dureroase apărute pe ambele picioare în urma loviturilor primite în meciul cu Viitorul.

O singură înfrângere au înregistrat bucureştenii în ultimele 13 jocuri disputate pe teren propriu în campionat, 1-2 cu Juventus, în rest au nouă succese şi trei rezultate de egalitate.

Un medic legist a avut şocul vieţii: „E halucinant ce s-a întâmplat la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc”
Recomandări
Un medic legist a avut şocul vieţii: „E halucinant ce s-a întâmplat la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc”
 

Cele două echipe se vor duela în premieră pe prima scenă. De asemenea, antrenorii Florin Bratu şi Alexandru Pelici se vor afla pentru întâia oară faţă în faţă într-o partidă oficială.

Alexandru Pelici i-a întâlnit pe bucureşteni de cinci ori în Liga 1 şi a pierdut de fiecare dată. Prima confruntare a avut loc pe 30 mai 2004, Dinamo – Unirea Alba Iulia 5-1, iar ultima s-a consemnat pe 3 noiembrie 2013, Dinamo – FC Braşov 2-1.

20 de jucători au evoluat pentru sibieni în primele cinci etape, dintre care 12 au debutat în stagiunea curentă în principala competiţie internă din România.

10 dintre cei 20 de jucători utilizaţi de Florin Bratu în ediţia actuală au contribuit la reuşitele bucureştenilor cu cel puţin un gol şi / sau o pasă decisivă.

Mediile de vârstă ale celor două loturi: Dinamo – 24 de ani; FC Hermannstadt – 26 ani şi 3 luni.

sursa: lpf.ro

Close
Închide
  Close