MENIU CAUTĂ

Liga 3: Petrolul Ploiești și Farul au promovat în Liga 2. Puhoi de lume la meciuri și coregrafie de senzație la Ploiești / FOTO&VIDEO

Distribuie

Liga 3: Petrolul Ploiești, U Cluj și ACS Șirineasa au sărbătorit promovarea pe teren propriu. Aerostar Bacău a jucat în deplasare. Farul a fost peste Progresul Spartac.

ACTUALIZARE 26 mai. La Ploiești a fost din nou o atmosferă de vis, după ce Petrolul a promovat în Liga 2. Peste 10.000 de oameni în tribune.


Spre final, meciul Petrolul – SC Popești Leordeni a mai fost oprit două minute.

Atmosferă incendiară! Meciul a fost întrerupt 8 minute.

Coregrafie impresionată, 3 D, înaintea jocului cu SC Popești Leordeni (0-2)

ACTUALIZARE 26 mai: SSC Farul Constanța a promovat în liga secundă după o luptă pasionantă cu Progresul Spartac. La Constanța a fost multă lume la meci.

La Ploiești, la Cluj-Napoca și la Petroșani, acolo unde joacă ACS Șirineasa (Vâlcea), va fi sărbătoare. Petrolul, ”studenții” și minerii au urcat deja în eșalonul secund. În tribunele de pe ”Ilie Oană” și de la Cluj vor fi peste 10.000 de spectatori în tribune. Promovata din prima serie, Aerostar Bacău. încheie stagiunea în deplasare.

Seria I
Sâmbătă, 26 mai, ora 18:00: AFC Odorheiu Secuiesc – Aerostar Bacău 1-1   

Seria a II-a
Sâmbătă, 26 mai, ora 18.00: Farul – Sportul Chișcani 3-0

Seria a III-a
Sâmbătă, 26 mai, ora 19:30: Petrolul Ploieşti – SC Popeşti Leordeni 0-2

Seria a IV-a
Sâmbătă, 26 mai, ora 18:00: ACS Şirineasa – Gloria Lunca Teuz Cermei 6-0 

Seria a V-a
Sâmbătă, 26 mai, ora 19:30: Universitatea Cluj – Industria Galda 4-1

Singura necunoscută cu miză a ultimei runde este campioana Seriei a 2-a, adică ultima echipă care promovează în Liga 2. Cu cel puţin un egal obţinut pe teren propriu în faţa echipei Sportul Chiscani, SSC Farul promovează matematic sâmbătă în Liga 2, după ce Progresul Spartac a clacat runda trecută în deplasarea de la Înainte Modelu şi a rămas la trei puncte în spatele constănţenilor.

Sâmbătă, 26 mai, ora 18:00
Progresul Spartac – FCSB 2 2-2
ASSCS Farul Constanţa – Sportul Chișcani 3-0

 

 

Citește mai multe despre ACS Șirineasa, aerostar bacău, Farul Constanța, Liga 3, Petrolul, Progresul Spartac și u cluj pe Libertatea.

Comentarii