Bogdan Lobonț i-a transmis un mesaj în limba română.

ACTUALIZARE / El Shaarawy nu a ratat momentul să se fotografieze alături de Francesco Totti, sărbătoritul zilei.

ACTUALIZARE 10.30. Italienii urmăresc pas cu pas ”Totti day”. Francesco a ajuns la baza de pregătire de la Trogoria. Căpitanul a intrat pe poartă la ora locală 8.20 (n.r. – un ceas mai târziu la noi), fiind așteptat de 30 de suporteri ai Romei.

tottiday

totidei

Fotbalistul italian Francesco Totti împlinește astăzi vârsta de 40 de ani. Cu acest prilej, simbolul Romei va da o petrecere cu 400 de invitați. Gruparea din ”Cetatea Eternă” dispută joi seară, de la ora 22.05, meciul cu Astra Giurgiu, din Grupa E a Ligii Europa.

În timp ce unii îl sfătuiesc să se retragă, Totti tocmai a marcat duminică golul 250 pentru AS Roma în Serie A, la 1-3 cu AC Torino.

De asemenea, nu este liniște la Roma, unde antrenorul Luciano Spalletti nu-l înghite pe Totti, în pofida declarațiilor publice. Ilary Blasi, soția lui Francesco, și-a apărat soțul, declarând pe un ton războinic: ”Spalletti e un om mic”.

A fost nevoie de un comunicat dat de fotbalist, pentru a potoli apele. În text, Francesco spune că vorbele soției îi arată cât de mult îl iubește, iar despre antrenor a spus că îl stimează.

tottipresa

 

 

 

Urmărește-ne pe Google News