Mergi direct la conținut »
Marcel Popescu, după tragerea la sorți din Liga Europa: ”Universitatea Craiova pornește cu șanse egale, indiferent de adversarul din turul 3 preliminar”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Marcel Popescu, după tragerea la sorți din Liga Europa: ”Universitatea Craiova pornește cu șanse egale, indiferent de adversarul din turul 3 preliminar”

Marcel Popescu, după tragerea la sorți din Liga Europa: ”Universitatea Craiova pornește cu șanse egale, indiferent de adversarul din turul 3 preliminar”

Marcel Popescu, după tragerea la sorți din Liga Europa: ”Universitatea Craiova pornește cu șanse egale, indiferent de adversarul din turul 3 preliminar”.

De Ciprian Iana,

Universitatea Craiova porneşte „cu şanse egale” în turul 3 preliminar al Europa League la fotbal, indiferent dacă adversara sa va fi echipa germană RB Leipzig sau formaţia suedeză BK Haecken, a estimat Marcel Popescu, manager general al deţinătoarei Cupei României

„La nivelul acesta este greu să alegi aşa că, indiferent de adversarul pe care ni l-ar fi decis sorţii, ne aşteptam la meciuri dificile. Vom juca cu RB Leipzig sau BK Haecken”, a declarat Marcel Popescu.

Acesta a adăugat pentru site-ul clubului oltean: ”Ambele sunt echipe redutabile care au în componenţă jucători de valoare. Considerăm că pornim cu şanse egale şi vrem să îi asigurăm pe toţi suporterii noştri că vom da totul pentru a ne califica mai departe, mai ales că partida retur o vom juca pe teren propriu, în vulcanul de pe Ion Oblemenco”.

Prima partidă se va disputa în deplasare pe data de 9 august, iar returul va avea loc la Craiova. pe 16 august.


Libertatea a aflat de ce nu au fost arestaţi fraţii suspectaţi că au ucis doi paznici la fabrica de ciment din Bucureşti

Close
Închide
  Close