Mergi direct la conținut »
Marius Șumudică a terminat sezonul pe locul 5 în Arabia Saudită, ratând Liga Campionilor Asiei
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Marius Șumudică a terminat sezonul pe locul 5 în Arabia Saudită, ratând Liga Campionilor Asiei

Marius Șumudică a terminat sezonul pe locul 5 în Arabia Saudită, ratând Liga Campionilor Asiei

Al Shabab, echipă de fotbal antrenată de Marius Ninel Șumudică și pentru care evoluează românii Constantin Budescu și Valerică Găman, a terminat în genunchi sezonul din Arabia Saudită.

În ultima etapă, cu numărul 30, Al Shabab a fost învinsă aseară, în deplasare, de Al Hilal cu 3-2, după ce francezul Bafetimbi Gomis a marcat din penalty în primul minut de prelungire.

Cu 54 de puncte, Al Shabab a terminat pe locul 5. Titlul a fost câștigat de la Al Nasr, 70 de puncte, formația portughezului Rui Vitoria. Pe 2 a terminat Al Hilal, 69 de puncte, cu starurile Giovinco și Gomis.

Pe 3 s-a clasat Al Taawon, cu 56 de puncte, iar pe 4 a venit Al Ahli, 55 de puncte, de la care Nicolae Stanciu tocmai a dat bir cu fugiții, nefiind plătit de mai multe luni.

Primele două clasate merg în Liga Campionilor Asiei, iar locul 3 trimite în preliminariile acestei competiții.

Ratarea locului 3, ocupat în cea mai mare parte a sezonului, l-ar putea costa postul pe Șumudică, despre care s-a mai scris că are o situație incertă la Al Shabab. De asemenea, Budescu și Găman au viitorul nesigur la arabi, mai ales că în ultimele 5 runde, Al Shabab a reușit doar două succese.

 

 

Close
Închide
  Close