Mergi direct la conținut »
Marius Șumudică, antrenorul liderului Ligii I, a fost refuzat de un club din Israel. A vrut să vină cu doi ”secunzi” din țară, iar patronul Amir Kabiri s-a opus
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Marius Șumudică, antrenorul liderului Ligii I, a fost refuzat de un club din Israel. A vrut să vină cu doi ”secunzi” din țară, iar patronul Amir Kabiri s-a opus

Marius Șumudică, antrenorul liderului Ligii I, a fost refuzat de un club din Israel. A vrut să vină cu doi ”secunzi” din țară, iar patronul Amir Kabiri s-a opus

Marius Ninel Șumudică (44 de ani) a fost la un pas să dezerteze de la Astra Giurgiu, liderul Ligii I, echipă unde salariile angajaților de la club nu s-au plătit de șapte luni, iar cele ale fotbaliștilor - de trei luni. Situația e cauzată de faptul că patronul Ioan Niculae se află după gratii.

Șumi ar fi fost în negiocieri cu patronul lui Hapoel Tel Aviv, Amir Kabiri. La Hapoel evoluează trei români, Claudiu Bumba, Mihai Pintilii (căpitanul echipei) și Liviu Antal.

Negocierile s-au blocat atunci când tehnicianul român a solicitat să vină cu doi antrenori secunzi din România, Bogdan Andone, cumnatul său, și Gabi Vochin, informează presa israeliană. ”Avem staff format din opt oameni, nu poți veni cu alți secunzi”, i s-a transmis lui Șumi.

Echipa, dată pe mâna lui Badir

Spaniol Cesar Mendioto a fost concediat, după doar trei etape (două eșecuri, un egal), iar echipa este și acum pregătită de un interimar, ”secundul” lui Mendioto: Walid Badir (74 de selecții, 12 goluri la națională), fosta glorie a fotbalului din Israel.

Cu Badir pe bancă, Hapoel a reușit două victorii și un egal, are 9 puncte și e pe locul 5 după șase etape.

Obişnuită cu trofeele – are 13 titluri şi 16 Cupe în palmares – Hapoel Tel Aviv, club fondat în 1923, a scăzut în ultimii trei ani, nereuşind să mai câştige nici un titlu.

Pe Bumba, Hapoel a plătit 650.000 de euro celor de la ASA Tg. Mureș, iar fotbalistului 21 de ani i-a oferit un salariu de 250.000 de euro pe an, angajament pe patru ani. Și Pintilii, titular la națională, încasează tot 250.000 de euro pe stagiune. Oficialii lui Hapoel l-au adus și pe Liviu Antal, cel care a evoluat la Beitar Ierusalim în 2015, fiind împrumutat de la Genclerbirligi. S-au plătit 800.000 de euro.

Pintilii

 

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close