Mergi direct la conținut »
Marius Șumudică a plecat în timpul meciului cu Dinamo la Spitalul Militar: ”Aveam fibrilații, de la stres și de la frig. Am uitat să iau pastilele! Aveam tensiune 19 cu 13, am avut tulburări de ritm cardiac!”. Pleacă de la Astra?
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Marius Șumudică a plecat în timpul meciului cu Dinamo la Spitalul Militar: ”Aveam fibrilații, de la stres și de la frig. Am uitat să iau pastilele! Aveam tensiune 19 cu 13, am avut tulburări de ritm cardiac!”. Pleacă de la Astra?

Marius Șumudică a plecat în timpul meciului cu Dinamo la Spitalul Militar: ”Aveam fibrilații, de la stres și de la frig. Am uitat să iau pastilele! Aveam tensiune 19 cu 13, am avut tulburări de ritm cardiac!”. Pleacă de la Astra?

ACTUALIZARE. "Sunt internat ambulatoriu şi am făcut primele analize în această dimineaţă. Acum merg la echipă, vreau să discut cu conducerea şi sper să găsesc înţelegerea pentru a ne despărţi. Nu pot merge la Severin, înseamnă să-mi bat joc de mine şi de familia mea. Mai ales că pe nevastă-mea şi pe copii i-am neglijat în ultima vreme tocmai din cauza Astrei. Recunosc, mi-e frică! Mâine, domnul doctor Chiriac îmi va pune un aparat Holter, care măsoară tensiunea automat la anumite intervale. Apoi va decide dacă e nevoie şi de o coronarografie", a declarat Şumudică, pentru Digi Sport.

Marius Șumudică (44 de ani), antrenorul Astrei, a suferit un puseu de tensiune în timpul meciului din ”sferturile” Cupei, 1-2 (Gnohere 16, Palici 90+4/ Enache 90+1). În finalul meciului, însă, Șumi nu mai era pe bancă! I s-a făcut rău în min. 70 și a părăsit terenul.

”Era minutul 15 când am simțit că pic din picioare! Pe fond de stres, de frig! A, și am uitat să-mi iau pastilele de tensiune! Luasem ceva ce mi-a dat medicul nostru, dar nu mi-a luat starea de rău. N-am putut să dau nici o indicație tactică”, a explicat tehnicianul. În minutul 69, antrenorul a plecat de pe bancă, însoțit de unii dintre ”secunzi”. Direct la Spitalul Militar, la doctorul Chiriac, șeful de la Cardiologie! ”Doctorul m-a găsit cu 19 cu 13 tensiune. Am avut tulburare de ritm cardiac! Bine că m-am dus la consult, că puteam da în angina pectorală. Acum mi-am revenit. Cred că dacă mă prindeau la stadion golurile din final de meci, făceam infarct!”.

Eliminată din Cupă, Astra, liderul Ligii I, nu e într-o situație fericită. Patronul Ioan Niculae e la pușcărie (DETALII, AICI), clubul are datorii mari la jucători, iar mulți dintre ei sunt pe picior de plecare, cazul vedetei Constantin Budescu.

„Eu am vorbit cu cei de la club și le-am zis că vreau să joc până în ultimul moment. Cei de la club s-au înțeles deja cu formația din Qatar, Al Ahli Doha, rămâne doar să mai ajung și eu la un acord. Dacă se va realiza acest transfer aflăm în zilele următoare. Din ianuarie, ne vom da seama și ce se va întâmpla cu Astra. Atunci vedem dacă pleacă mai mulți jucători. Așa ne dăm seama dacă mai rămâne în lupta pentru titlu”, a zis Budescu, la Digi.

SITUAȚIA PLĂȚILOR ȘI A DATORIILOR ASTREI. DETALII.

 

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close