MENIU CAUTĂ
13 Feb. 2018 09:42

Meciul PAOK Salonic – Larisa 3-0, în etapa a 21-a din Grecia. Răzvan Lucescu a revenit pe primul loc! Olympiakos, penalizată

Distribuie

Meciul PAOK - Larissa, în etapa a 21-a din Grecia. Revine Răzvan Lucescu pe primul loc? 

ACTUALIZARE 21.20: PAOK Salonic a bătut cu 3-0 și e iar lider. Au marcat: Shakov (12), Varela (40) și Pirovici (48). Răzvan mai are un motiv de bucurie. Olympiakos, campioana, a fost penalizată cu 3 puncte și va juca următoarele două partide acasă cu porțile închise, după incidentele de la confruntarea cu AEK. PAOK are acum două puncte în fața lui AEK și 9 peste Oly, jucând pe teren propriu împotriva amândurora. Cu Olympiakos, peste două runde.

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Partida de fotbal care închide runda se joacă la Salonic, de la ora 19.30. PAOK are 46 de puncte și ar putea sări de pe locul 2 pe prima poziție, cu condiția să nu piardă jocul cu formația clasată pe locul 12-a în campionat.

Liderul AEK Atena are 47 de puncte (golaveraj +23, față de +31 PAOK Salonic), după ce a duminică a trecut cu 1-0 de Asteras Tripolis. Pe 3 este Olympiakos Pireu, cu 43 de puncte.

Prima ligă din Grecia conține 16 formații, iar ultimele două retrogradează automat. Primele două se califică în Liga Campionilor iar locurile 3-4 merg în Liga Europa.

Loading...
Comentarii