De Mihai Toma,

Urmează un meci și mai așteptat pentru Gathhje, cel cu Khabib Nurmagomedov pentru titlul mondial.

”Abia aștept să mă bat cu rusul. Câștig sau pierde, nu-mi pasă, o să dau 100%. Asta fac mereu”, a spus americanul de 31 de ani, după ce a primit centura.

”Trebuie să reluăm sporturile noastre. M-am săturat să tot văd meciuri de baseball vechi de 14 ani”, declara președintele american Donald Trump cu ocazia unei conferinţe de presă ținute la Casa Albă, la mijlocul lunii aprilie.

Iar voia președintelui trebuie respectată! Duminică, 10 mai, vor reveni luptele din UFC (Ultimate Fight Championship), cea mai importantă franciză de arte marțiale mixte din lume. Gala are loc în această seară în Florida (mâine dimineață în România), în VyStar Veterans Memorial Arena din Jacksonville.

VyStar Veterans Memorial Arena

E prima competiție majoră care se reia în Statele Unite. Meciurile se vor desfășura fără spectatori, dar vor fi transmise la TV.

Dana, prietenul lui Donald

Dana White, 50 de ani, conducătorul UFC, face parte din echipa de consultanță a lui Trump și este foarte bun prieten cu liderul de la Washington, observă ziarul elvețian Blick.

Cazul Floyd de România. Un bărbat din Vatra Dornei a murit după ce un jandarm l-a presat la pământ. Ce a urmat
Recomandări
Cazul Floyd de România. Un bărbat din Vatra Dornei a murit după ce un jandarm l-a presat la pământ. Ce a urmat
 

Și, deși luptătorul Ronaldo ”Jacare” Souza și doi oameni din stafful lui au fost depistați pozitiv cu coronavirus, luptele nu au fost anulate.

”Sud-americanul e asiptomatmic și a fost izolat”, a explicat White.

Doar meciul brazilianului cu Uriah Hall nu va mai avea loc. ”Celelalte 11 dispute sunt în continuare în program”, a scris agenția France-Presse.

”Cineva trebuie să fie primul! Să ne bucurăm de acest eveniment alături de fanii noștri și de toți cei care vor urmări spectacolul”, a declarat White pentru Los Angeles Times.

”Întreaga filozofie a președintelui se bazează pe repornirea sportului”

Și, desigur, Trump va sta și el în fața televizorului sâmbătă și va urmări luptele.

”Întreaga filozofie a președintelui se bazează, mai întâi, pe repornirea sportului. Implementarea cu succes a evenimentelor sportive ar trebui să arate modul în care oamenii pot fi din nou în siguranță, fie că e vorba de o competiție sportivă, fie că e locul lor de muncă sau de școala la care merge copilul tău”, a mai spus White în LA Times.

Gala UFC 249 va fi transmisă pe posturile Look, duminică, 10 mai, începând cu ora 5:00. Gala va putea fi revăzută în aceeași zi, de la 23:00, pe Look Plus.

Capul de afiş este confruntarea dintre Tony Ferguson şi Justin Gaethje, pentru centura interimară la categoriei ”uşoară”. Învingătorul va deveni challenger obligatoriu şi îl va înfrunta pe Khabib Nurmagomedov, campionul mondial în exerciţiu.

Citeşte şi:

Cum și-a asigurat Merkel renumele de lider global, în criza COVID. “Succesul ei e un mesaj pentru Europa: Sănătatea cetățenilor e mai presus de planurile politice”

Cele trei scenarii privind evoluția pandemiei COVID-19: „Nu este vorba despre depășirea vârfului, așa cum unii oameni tind să creadă”

Avertismentul unui virusolog care a descoperit Ebola și a avut COVID-19. „Problema e mai complicată. Mulți vor rămâne cu probleme cronice de rinichi și de inimă”

La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO
La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
Horoscop 2 iunie 2020. Racii atrag bunăvoință din partea celor din jur, Fecioarele au accesul limitat la anumite plăceri.
HOROSCOP
Horoscop 2 iunie 2020. Racii atrag bunăvoință din partea celor din jur, Fecioarele au accesul limitat la anumite plăceri.