11 Iul. 2018 17:55

Mesajul președintelui Franței, Emmanuel Macron, după calificarea ”Les Bleus” în finala CM 2018: ”Rendez-vous duminică pentru a o câştiga”

Distribuie

Mesajul președintelui Franței, Emmanuel Macron, după calificarea ”Les Bleus” în finala CM 2018. La finalul întâlnirii, şeful statului francez a postat un mesaj pe Twitter, în care îşi exprimă speranţa că elevii lui Didier Deschamps se vor întoarce acasă cu mult-râvnitul trofeu.

'Suntem în finală. Rendez-vous duminică pentru a o câştiga”, a scris Emmanuel Macron, care a urmărit din tribuna oficială a stadionului din Sankt Petersburg victoria obţinută de „Les Bleus” în faţa reprezentativei Belgiei (1-0), marţi seara, în semifinalele Cupei Mondiale de fotbal 2018.

Selecţionata Franţei va disputa duminică a treia finală de Cupă Mondială din istoria sa, după cele din 1998 (câştigată cu 3-0 în faţa Braziliei) şi 2006 (pierdută la loviturile de departajare în faţa Italiei).

În cea de-a doua semifinală a CM 2018 se vor înfrunta reprezentativele Angliei şi Croaţiei, miercuri seară la Moscova (21,00 – ora României).

Naționala Franței are obiectiv câștigarea Cupei Mondiale 2018. Președintele Emmanuel Macron i-a avertizat pe 'cocoși' înaintea turneului final din Rusia: 'O competiţie este reuşită când este câştigată'.


Citește și: Cum arăta Cristi Borcea la liceu. La 16 ani era idolul elevelor de la 'Industrial 26' din București. Ce dedicații le făcea fetelor

Loading...
Comentarii