MENIU CAUTĂ
11 Iul. 2018 17:55

Mesajul președintelui Franței, Emmanuel Macron, după calificarea ”Les Bleus” în finala CM 2018: ”Rendez-vous duminică pentru a o câştiga”

Distribuie

Mesajul președintelui Franței, Emmanuel Macron, după calificarea ”Les Bleus” în finala CM 2018. La finalul întâlnirii, şeful statului francez a postat un mesaj pe Twitter, în care îşi exprimă speranţa că elevii lui Didier Deschamps se vor întoarce acasă cu mult-râvnitul trofeu.

”Suntem în finală. Rendez-vous duminică pentru a o câştiga”, a scris Emmanuel Macron, care a urmărit din tribuna oficială a stadionului din Sankt Petersburg victoria obţinută de „Les Bleus” în faţa reprezentativei Belgiei (1-0), marţi seara, în semifinalele Cupei Mondiale de fotbal 2018.

Selecţionata Franţei va disputa duminică a treia finală de Cupă Mondială din istoria sa, după cele din 1998 (câştigată cu 3-0 în faţa Braziliei) şi 2006 (pierdută la loviturile de departajare în faţa Italiei).

În cea de-a doua semifinală a CM 2018 se vor înfrunta reprezentativele Angliei şi Croaţiei, miercuri seară la Moscova (21,00 – ora României).

Naționala Franței are obiectiv câștigarea Cupei Mondiale 2018. Președintele Emmanuel Macron i-a avertizat pe ”cocoși” înaintea turneului final din Rusia: ”O competiţie este reuşită când este câştigată”.


Citește și: Cum arăta Cristi Borcea la liceu. La 16 ani era idolul elevelor de la ”Industrial 26” din București. Ce dedicații le făcea fetelor

Citește mai multe despre Belgia, Cupa Mondială, Franța și Rusia pe Libertatea.

Comentarii